Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkie

durnowate chłopiska

Polecane posty

albo ma takie głupie triki, jak idziemy ulicą albo jesteśmy gdzieś w miejscu publicznym to lubi wrzasnąć komuś do ucha, takie głośne głupie \"łichichichi\" (ciężko to opisać) a potem śmieje sie przez dobrą godzine z reakcji ludzi. Niektórzy prawie sikają ze strachu hahaha albo podskakują pod samo niebo,a dzieci zazwyczaj nagle zaczynają uciekać :):):)

DZięki :) termin mam na 29 listopad. Ale czuje że to szybciej nastąpi, wierci sie jakby chciał albo chciała mi brzucho rozwalić i wyjść :)

mój jest w pracy na nocce bo inaczej napewno bym tu nie siedziała tylko trzymała ptaszka w klatce :D

Gość Dajecie się zeszmacać

a tam zaraz dajemy sie zeszmacać... nie robimy niczego czego robić nie chcemy a co złego w tym żeby sie pośmiać i troszku pozwierzać z głupich zachowań?? :)

Gość Dajecie się zeszmacać

Gość naprawdę
bardzo fajni faceci.:(

a moj nciagle gada przez sen, czasem na szybko ze ie mozna zrozumiec a czasem normalnie ale takie glupoty.. ostatnio sie przebudzilam i slysze go jak sie pyta: czego szukam? a ja mowie ze niewiem a on na to: Prania. Totalny bezsens

Gość jolaaaaaaaa
zazdroszcze wam takich fajnych facetow ktorzy sie nie przejmuja maja wszystko w dupie i robia jaja moj to kutwa nawet buzi mi na ulicy nie chche dac bo ludzie patrza ....

mój ma swoje zasady oczywiście i jakieś granice ale rzeczywiście jest bardzo na luzie. Kiedyś mnie wrzucił w autobus. Doslownie. Chciałam wejść a on mnie podniósł w powietrze i wrzucił. Na szczęście wylądowałam na nogach ale wyobraźcie sobie miny ludzi gdy tak wpadłam :) :) :)

Mój oczywiście też ma umiar :) w ogóle jest naprawdę dobrym facetem, i bardzo towarzyskim, taki świrek czasem :) np. obiad u jego rodzicow, a on nagle \"mamo Gosia mowi, ze jej niesmakuje\" dobrze, ze rodzice go dobrze znaja, i wiedza zew to zarty:D

mój ma taką nadopiekuńczą ciotke która tak nas zawsze wykarmi że nie mamy siły sie ruszać i ciągle pyta czy chcemy jeszcze a on jej zawsze mówi \"karolina chce jeszcze tylko sie wstydzi\" :) a potem weź z tego wybrnij... i mnie szantazuje że jak nie zjem to powie ze mi nie smakowało... drań

Gość ulkie
kurka, temat mi się urwał :) ma toś jeszcze jakieś ciekawe historyjki dotyczące swojej drugiej połówki? U nas na razie zastój z durnotami, bo na nieszczęście ja wpadłam na genialny pomysł i zamiesciłam trampkowe obuwie na nogach w jesienne dnie i wywinełam orła jak leciałam do swojego Miszki. Terz sedzę 4 dzień z gipsem na nóżce.

Gość ulkie
Właśnie dzwoniło moje słodkie... :) ogląda gołe cycki /podobno w telewizji/

Gość ulkie
a dzisiaj jak siedzieliśmy w galerii to wypisywał zwolnienia lekarskie leniwym studentom :) dobrze, że ja nie leniwa

Gość luizka78
dobre posmialam sie....moj jak jedzie autem trabi pod sam nos na pasach na mlode laski, zeby przestraszyc, jak nocujemy u moich rodzicow kaze waciki w uszy wkladac im na sen bo podobno lozko nasze skrzypi, szczypie mnie na ulicy i w wiekszym gronie znajomych/rodziny w posladki tak ze prawie nieba dotykam juz nie wspomne o odglosie, jak idziemy ulica i mowie ze mi sie majtki lekko przekrecily wklada mi reke w spodnie i poprawia, tez przy ludziach z nienacka lapie mnie za piers, jeszcze by tego bylo ale zmoeczona spac ide i nie mysle juz ..

mój kochany Tomuś wrzucił mnie kiedyś do ulicznego śmietnika za to że przyjechałam do niego w środku nocy i musiał po mnie lecieć na dworzec (nie mieszkaliśmy jeszcze wtedy razem). Potem wziął mnie do siebie do domu, oczywiście całą droge na mnie wrzeszcząc, po czym ledwie weszliśmy zdarł ze mnie ubranie i tu sie jego złość wyczerpała.... :)

Gość ulkie
Wczoraj na bibce ten wariat zrobił ze mnie idiotkę przed swoimi kumplami tylko dlatego żeby im udowodnić, że wcale nie jestem taka fajna jak im się wydaje. Mam go już dosyć! A teraz dzwoni co 10 minut i pyta: "Co robisz?" Ile można odpowiadać na to samo pytanie?

och dziewczy taki fajny topik był, ja już zdążyłam urodzić a tu dalej cisza...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
🌻