Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal dziewica /przen./

cały czas dziewczyna regularnie miesiączkowała i nagle urodziła

Polecane posty

Gość nadal dziewica /przen./

[30.10] 00:34 nadal dziewica 17-letnia kickboxerka z Holandii urodziła dziecko zaledwie kilkanaście godzin po walce. Juniorka Pamela Vugts, która trafiła do szpitala z powodu niepokojącego krwawienia, dowiedziała się, że jest w 7 miesiącu ciąży i jeszcze tego samego dnia dzięki zabiegowi cesarskiego cięcia przyszła na świat jej zdrowa córeczka. Ani rodzice, ani młoda mama nie mieli pojęcia o ciąży, ponieważ przez cały czas dziewczyna regularnie miesiączkowała i jej zaokrąglenie wydawało się wszystkim zwyczajną nadwagą. http://wiadomosci.onet.pl/1425584,69,item.html [30.10] 04:49 jestem niedouczona niech mi ktoś wytłumaczy jak to się dzieje, że kobieta ma krwawienie i jednocześnie jest w ciąży? te krwawienia z dróg rodnych w ścisłym znaczeniu miesiączką być nie mogą. więc jaka jest przyczyna? [30.10] 05:13 no to jestes BardzoNiedouczona [30.10] 05:19 jestem niedouczona więc wyjasnij. na razie zachowujesz się jak przedszkolak, który mówi: "wiem, ale nie powiem."...

Kasia niby czemu? wstałaś lewą nogą? Przecież to ktoś inny założył. Też nie lubię poniedziałków :p

Gość łączenie tematów
07:20 Kasia C. Jazdeczka jestes w ciąży? Ta dziewczyna to jakas mutantka,bo dziecko kopie w brzuchu od połowy ciąży,a w 7 miesiącu( ja własnie jestem) brzuch to istna dyskoteka http://bd.lilypie.com/SXECp2/.png jest i bedzie !!! 07:22 jazdeczka no właśnie Takie bzdury piszą, że hej.

Uh, no i znowu będzie możńa podziwiać na kafe wysyp tematów zeschizownaych kobietek \"czy jestem w ciązy? Bo jedna dziewczyna miałą okres całą ciżę, więc może ja też t ak mam?????\"

06:34 hakuna na domiar szczescia pewnie jeszcze byla dziewica bo mój świat upada z gwiazd na ziemię, kiedy nie ma Cię.. 08:33 Myrevin --> hakuna Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego. Nauka zna przypadki takich rozciagliwych błon że dziwictwo kobieta traciła dopiero po porodzie.

Gość Persymona Salak
cuda jednak są.

oczywiście że sprortmenka jest na hormonach, wszystko pomieszane i stąd ten okres. Zresztą ja w to nie wierzę, dziwne że nie czula np ruchów? czkawki ? i innych dolegliwości w ciąży :P > Moim zdaniem nie chciała wiedzieć ...