Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buzia 23

pomożcie...błgam

Polecane posty

Gość Buzia 23

dziewczyny jeszc enigdy sie nie kochalismy...ja mam 22 lata on ma 25 i czekamyz tym do ślubu który bedzie za 4 miesiące..ale wczoraj jak lezelismy kolo siebie to zaczelismy sie piesci..i sciagłam mu gateczki..ale ja zostalam w ubraniu bo mialam okres i nie hciala..i on dotykal mnie swoim po majteczkach..i wieice co? kurcze martwie sie bo musial sobie go podnosic bo cały czas opadał..tylko lezelismy na boku..nie z eja na nim czy to normalne? ze mu opadał? tylko bez zbedych komentarzy prosze;*(

Gość Buzia 23
CO?? no powiedzcie cos??

Gość alw dlaczego na ślubach

Gość Ksiadz Tomasz.
Ciesz sie ze nie odpadl.

Gość Buzia 23
ale co mam myslec? ze co? ze on nie mzoe? czy dlatego ze na boku to bylo??

Gość Ciesz sie...
Bo takiemu o zesz kurwa rotfl to pewnie z byle powodu staje... koze u sasiadow za plotem zobaczy i ma wzwod...

Gość werwerwrwrwr
mojemu facetowi niegdy nie opadał niewzne na boku z tylu. ja własciwie praktycznie nie widze jego penisa jak jest mały.

Gość Buzia 23
nie pomagacie mi:(( ale jak sie podneica to mu staje;) np kjak lezy..

Gość Buzia 23
staje mu takze jak zrobie kanapki z twarozkiem. czy to normalne?

Gość Buzia 23
tzn nigdy nie wpołzylismy ale zawsze od 3 at bylo pieszczenie narządów, tylko zcasami w ubraniu;( bo bałam sie ciazy ale jakos pamietam jak byslismy na wakacjach to obydwoej bez bielizny ale ja przestalam bi sie balam i nadal sie boje zblizeni:9 a poztym szybko sie podniecam bardzo szybko tylko ręka mnie dotnie albo polize i juz jest orgazm..ale nigdy nie wspołzylismy ze soba boje sie :( jak to bedzie jak głeboko? czy bede krwawic? czy bedzie bolalo boje sie;( a wczoraj czułam ze caly zcas podnosil tak jakby mial krzywego:(

Gość Buzia 23
a co do porzadania to on sie podnieca wiem on tym bo widze jak lezy na wznak..ale wczoraj bylam w szoku:( kurcze lezelismy na boku on bez gatek i co chcial mnie nim dotchnos to opadal;(

Gość Buzia 23
kurcze ty mnie dokladnie rozumiesz..juz myslalam o tym ze bede sie streowac w dniu slubu;(( ale moj narzeczony moiw ze wytrzyma ja bym chciala ..czasmai ale sie boje ..szczerze wystarczaja nam piessczoty;)

Nie rozumiem po co czekacie do slubu? Skoro tacy religijni jestescie to powinniscie sie powstrzymac wogole od kontaktow seksualnych a nie udawac ze jak nie uprawiacie seksu to wszystko jest ok. Jesli nie jestescie przesadnie religijni to czemu akurat z seksem czekacie do slubu a piescic sie mozecie? Nie rozumiem takiej dziecinady

Gość ale błedy..
jakie ty masz wykształcenie autorko?/ chyba zawodówka.. brrr i te twoje teksty, lizecie sie a seks nie. brrrrrrrr:O

Gość l on opadał
czy wiotczał??

Gość siedmiogrod
może on się czymś denerwował? tym bardziej że to nie uprawialiście jeszcze seksu :-) a jak facet się denerwuje to nic z tego- trzeba wyluzować i pójdzie samo i bedzie pięknie :-) nie ma się czym przjmować :-)

Gość opadał czy wiotczał
???