Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arenita

koniec chce faceta!

Polecane posty

pazura to jest okropny ale np zamachowski duzy nie jest przystojny nie za bardzo ale glos to ma boski

Pazura tez jest chory!! NA co? :( Ale Bajor to za to ma glos!!! Przy takim glosie to moglby nawet byc brzydszy od diabla!!! Widzisz, stanczyk - na mnie np glos bardziej dziala niz np wymiary :P

nie znam Marka z MjM 😭 Ale ponoc w tym filmie gra ten gosc co tanczyl z piotrowska - za Chiny ludowe nie pamietam jak sie nazywal!!! Fajny byl ;) Podobalo mi sie jak tanczyl :)

calamity masz racje z tym glosem ostatnio gadalam o tym ze znajomym i on tego nie mogl pojac ze facet z upierdliwym glosem na ogol przegrywa na starcie i odwrotnie

Tomek---> DZieki! Ale pewnie i tak nie zapamietam ;) Tyle razy to slyszalam!! :D Na mnie glos dziala ;) I na zeby zwracam uwage! Ale wlasnie wcale nie chodzi o to, by byly biale i proste... I na dlonie... I na sposob chodzenia - lubie tak ala kowboj ;) Poza tym jak mezczyzna jeszcze gra (najlepiej na gitarze... ale wslaciwie wszystko jedno!), a do tego jeszcze spiewa (moze falszowac - ja nie mam sluchu) to majtki przez glowe!!! :D

Gość uciekają tylko
od niezbyt miłych dziewczyn:O