Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pleple

dziwny zwiazek,wielka miłość....

Polecane posty

mam 20 lat i wlasnie 2 tygodnie temu rozstałam sie z chlopakiem.byl on starszy ode mnie o 14 lat,ale naprawde go kochalam i kocham caly czas.poznalismy sie w nietypowy sposob,bo przez internet,ale na sponsoring.wiem,ze wiekszosc ludzi to potepia,ale dzieki temu poznalam moja wielka milosc.nikt mnie nie rozumie,wszyscy doszukuja sie jakis korzysci jakie mialam z tego twiazku,ale ja myslalam o moim chlopaku jak o bliskiej i kochanej osobie,a nie przedmicie.planowalismy wspolna przyszlosc,dziecko,dom itp.wszystko sie zepsulo przez brak sexu,bo moj chlopak zrazil sie do mnie wiedzac o mojej przeszlosci,a na dodatek na basenie zlapalam chorobe i nie moglam sie dlugo wyleczyc i moja rodzina troche dziwnie do niego podchodzila...bylismy ze soba 1 rok 2 miesiace i 10 dni i nadal sie spotykamy i kontaktujemy,bo trudno nam sie z tym pogodzic...mamy misia,ktorego traktujemy jak dziecko,wszystko bylo takie idealne...

Gość lolo12356
Macie misia buahahaha

dzieweczko, z Ciebie bajarki nie będzie. zmyślasz bez sensu, ładu i składu :D

Gość czyli podsumujmy
jesteś zarażoną jakimś syfkiem dziwką zakochaną w psycholu, z którym wychowujesz maskotkę jako swoje dziecko.... no tak...a jutro kupimy berecik - koniecznie z antenką...