Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość pytajacy

Witam. Moj prblem polega na tym iz 2 miesiace mialem nieprzyjemna sytuacje. Szarpalem sie z mlodszym od siebie lat 17. Ja mam 20. Teraz po dwoch miesiacach dostaje list od jego taty ktory jest w usa ze zalozy mi sprawe za pobicie nieetniego. Zaznaczam ze go ani razu nie uderzylem. Wywrocilem go dwa razy i pare razy szarpnalem zeby sie odczepil. Jest mozliwosc zalozenia sprawy za takie cos po 2 miesiacach? ZAzaczam ze policji rzy tym nie bylo a teraz straszy mnie policja ehh. Prosze o porady.

Gość a byli jacys swiadkowie
?

Gość pytajacy
tak byli. Jego dziewczyna i moja dziewczyna. 2 kumpli

Gość to raczej bedzie ciezko

Gość pytajacy
Dlaczego ciezko? Przeciez ja go nie uderzylem nawet. Tylko szarpnalem. Nie chcialem go bic przeciez. Ale jak on mnie atakowal to co mialem robic? On pierwszy zaczal i wszyscy to widzieli. Wiec sie bronilem.

Gość no to raczej nie masz sie czym
martwic, masz swiadkow, zapytaj rodzicow co robic, moze napisz do tego kolesia list, ze masz 3 swiadkow, ze on cie napadl a ty sie broniles. zreszta nie ma dowodow, to co ci zrobi? obdukcji nie ma, nic sie nie stalo. mozesz zadzwonid do adwokata i spytac, ale wydaje mi sie, ze to i za pozno i w ogole szumu narobic chce

Gość pytajacy
No wlasnie. Wielu mowi ze jego rodzice sie czesto bili i klucili. Z nim tez jest cos nie tak bo go raczej nikt nie lubi. Nie zdal w 1 klasie liceum i teraz w drugiej klasie musial sie przeniesc do prywatnego bo sie rzucal do nauczycielki i ta mu nie dawala spokoju i przez nia tez nie zdal w 1 klasie. Jego rodzice pracowali u mojego wujka w piekarni i tez slyszalem ze to nieormalni ludzie troche. Oni sa szaleni i tego sie boje bo on jest jak rzep ktory sie przylepi do psiego ogona. Staram sie do pracy w zakladzie karnym i badania i dokumenty mam zlozone i czekam na miejsce przyjecia i boje sie tez ze mi to moze zaszkodzic. ehhh