Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulllaullaa

ból podbrzusza

Polecane posty

Gość ulllaullaa

czy jednym z objawów ciaży moze być kłycie w podbrzuszu?? chodzi mi o ból nie tyle jajników co macicy - przynajmniej ja to tak odczuwam. okres mi nie nadchodzi (a juz powinien) piersi bolą jak przed okresem brzuch też boli....no i nie wiem a na test to troszkę chyba jeszcze byłoby za wczesnie...pytam o ten ból podbrzusza bo wydawalo mi sie ze jak ciaża to takeigo bólu nie ma....

Przy ciąży często tak jest, że masz objawy dokładnie takie jak przed miesiączką, z tym że ona nie nadchodzi. No i gdy nie ma miesiączki, a objawy dalej się utrzymują, to najwyższy czas zrobić test...

Gość ullaaullaa
to kiedy najlepiej zrobić test? chodzi mi o to ile dni powinno minąć od daty spodziewanego okresu? bo mi okres spóżnia się jakieś 4 dni i stą myślę ze moze jeszcze za wczesnie na test...no i ten ból nieustajacy. mdłosci niby nie mam ale jak zjem to jakoś tak mi ciężko na żołądku - a raczej mam wrażenie że mi wszystko w przełyku stoi! okres raczej nigdy mi się nie spóżniej - no w lipcu jak były te koszmarne upały to tak o chbya 4 dni no ale teraz? jesli jestem w ciąży to chciałabym poprostu wiedzieć jak najwczewniej - dla dobra dzieciaka to ważne.....

Gość ullaaullaa
i jeszcze to że zawsze przed okresem miałam "sucho";) jedynie jakoś dzień przed pojawiała sie ciemna wydzielina - oznaka zblizajacego sie okresu. A teraz śluz....taki jak w dni płodne....

Gość ullaaullaa
myslisz ze mogę juz zrobić i wykaże...? no własnie z tym mzapłodneinei mt o jest tak że współżyliśmy (bez zabezpieczeń) 3 dni po skończeniu się okresu - sluz nie wskazywał na to żeby płodne sie zaczęły....poza tym do owulacji też troche jeszcze było. Po owulacji (gdy ból podbrzusza zniknął, śluz też) też współżylismy.

no to już na pewno mozesz zrobic test. najlepiej od około dwóch tygodni od ewentualnego zapłodnienia. a od dnia kiedy powinno wystąpić krwawienie a go nie ma test już na pewno wykryje albo wykluczy ciążę. więc biegnij do apteki :)

Gość ullaaullaa
no i chyba tak zrobię;)no moze jeszcze do jutra poczekam.... zawsze cylkem iałąm 28-dniowe - no czasem 29 ni wyszło ale teraz to już 32 dni o d wystapneina ostatni okresu to coś nie tak! dizękuje bardzo za wypowiedzi;) pozdr!