Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaama

Znęcanie psychiczne

Polecane posty

Czy kiedykolwiek ktoś się znęcał nad Wami psychicznie? A może same doprowadzałyście się do takiego stanu? Jak żyć, kiedy nawet kąpiel i wyjście do pracy sprawia Ci ogromny problem?

Gość sdoog
Kaama, ale ktoś się nad tobą znęca czy ty masz jakieś stany depresyjne? To różnica. Tak czy siak powinnaś poszukać rady specjalisty bo twój problem wygląda trochę za poważnie na forum dyskusyjne.

Dlaczego za poważnie? Ludzie piszą tutaj różne rzeczy a ja nie mam z kim sie podzielić problemami. Rozumiem, że Twoje intencje są jak najbardziej dobre.. ale... Rzecz jasna nikt mi nie pomoże, ale wygadać sie można prawda?

Gość sdoog
Wydaje mi się że jeśli normalne funkcjonowanie sprawia ci problem, powinnas zacząć od podniesienia nastroju lekami. Serio piszę.

Gość sdoog
a forum jest po to żeby się wygadać, jasne pewnie zaraz ktoś coś sensownego napisze i oby ci pomogło

Gość lyzeczka
skoro wyjscie do pracy cie zalamuje to wynika z tego fakt ze to wlasnie tam ktos cie poniza tak??/nie piszesz wiecej wiec mozna sie tylko domyslac??

Gość sdoog
taaaa... a w kapieli poniza ja woda

Gość sdoog
mi to brzmi raczej jak depresja :(

Nie jesteś zbyt miły, ale szczerze mam to gdzieś. Żałuję tylko, że trafiłam na Ciebie.

Kaama,Psychika jest u każdego inna.Jednych łatwo jest zranić,drugich trudniej(może nie uzewnętrzniają tego i tak się nam tylko wydaje).Jedno jest pewne nikt nie może tępić drugiego człowieka psychicznie.Jeżeli ktoś to robi jest zwykłą świnią.Mnie tępiła osoba ,Którą obdarzylam uczuciem.Robił to świadomie,bo tak mu było wygodnie.Korzystałam z pomocy psychiatry i dziś jestem innym człowiekiem.Mam nadzieję,że w moim przypadku sprawdzi się stare porzekadło\"Kto mieczem wojuje,od miecza ginie\".Powodzenia dziewczyno i nie wstydź się korzystać z pomocy.

Gość szukam prawdy
Depresję trzeba leczyć!!!

Gość sdoog
szukam prawdy, zaraz ci Kaama napisze że "jesteś niemiły"