Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiulek

Praca magisterska - proszę o pomoc

Polecane posty

Mam pytanko - Czy może mi ktoś napisać jak to jest z pracami magisterskimi - kiedy musiałabym złożyć pracę jeżeli chciałabym się bronić np. we wrześniu lub październiku i czy można sama zdecydować że chcę się bronić we wrześniu, czy jest to coś w rodzaju drugiego terminu, gdy coś nie tak pójdzie na pierwszym? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość mgr inż
nie ma terminow poprawkowych bo zawsze wszyscy zdaja od razu no chyba ze jakis porzadny tłuk przyjdzie to go wysla na drugi termin haha ale to sie zdarza rzadko. terminy sa wyznaczane przez kadre i nie mozna dowolnie sobie wybrac bo tzreba do tego powolac komisje i to musi byc zaplanowane tak jak im pasuje. ja bronilem sie w grudniu przed swietami i bylo ok. sa trzy ustawowe terminy a potem jest tak ze sie placi kase i mozna bronic sie kiedy sie chce nawet za rok czy dwa ale trzeba zlozyc podanie ze sie napisalo juz prace i za trzy tyg wyznaczaja termin.

Gość mgr inż
no oczywiscie mozesz sobie wybrac czy chcez sie bronic w czerwcu jesli zdazysz czy we wrzesniu lub padzierniku zalezy jaki maja termin czy moze pozniej np w grudniu jesli takowy termin jest. ale sa zawsze trzy ustawowe a potem koniec i sie placi duzo za mozliwosc obrony pozniej. jakies 500 PLN

rozważam zrobienie dwóch lat studiów - 4 i 5 w ciągu jednego roku i boję się że nie zdążę z tą pracą do czerwca - nie mam jeszcze nawet tematu pracy, dlatego pytałam czy mogę sama wyznaczyć termin we wrześniu

Gość załamana pani magister
nie moge uwierzyc ze sa na tym forum tacy trzepnieci ludzie jak basiulek dziewczyno a gdzies ty była ze nie wiesz takich podstawowych rzeczy - kurwa - całe zycie za raczke -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piszesz prace mgr a nie wiesz jak to jest z obrona??????????? no kurwa - załamac sie mozna

spotkania z promotorem też jeszcze nie mialam, a poza tym nie pytam co to jest obrona, tylko kiedy trzeba złożyć pracę

a ty szanowna pani magister chyba przez pomyłkę nią zostałaś, bo za grosz kultury nie masz i nadużywasz wulgaryzmów, więc spylaj z mojego topiku i nie wypowiadaj się jeżeli nie chcesz pomóc, a tylko zbruzgać. Won!!!