Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliana1982

DEKORACJE SAL WESELNYCH

Polecane posty

Gość poliana1982

WKLEJAJCIE ZDJECIA FAJNYCH DEKORACJI.

Gość mantis
raczej nie w moim guscie te dekoracje, chyba przesadzili z tym sercem:D

Gość 123 123
obleśne, wieśniackie, bez pomysłu tandeta płynie wierzchem

Gość okiko
To pokaz leprze!!!!!!!

Gość ugfdxmhmxhmj
odswiezam'

Gość gdfgsfyvygbkug
podnosze

Gość mnatis
no masz racje:) ale napisalm ze "mi" sie nie podoba, ja wole cos skromniejszego, utrzymane w jednym kolorze, np delikatny roz albo ecru, bez balonow, za to duzo swiec na stolach, wieczorem bedzie fajny klimat, do tego pokrowce na krzesla, i piekne lezace wiazanki na stolach. i to wszytsko zadba moja mama, ktora ma talent do takich rzeczy, zdaje sie na nia:) jak znajde w necie jakiegos linka to podam.

Gość zazdroszcze wam bardzo
tez juz bym chciala :( do ",moja bedzie wygladacx tak" slicznie !! Mega ladnie !! A powiedzcie dziewczyny jesli mozecie, ile wynosi was wesele, czy robicie 1 dzien czy 2 ??

Gość mantis
ja chce bez poprawin, zraz pewnie mo ktos napisze , ze to nie wesele, ale mam taka chec, a w ten dzien powinny spelniac sie moje marzenia;) licze ze zamkniemy sie w kwoci do 16 tys na 70 osob

ja uczestniczylam w weselu, 1 dniuowym ale prawdziwe weselicho, tez bym chciala 1 dzien !! I nie uwazam zeby to nie bylo wesele, wole 1 a na maksa;) ale tamto kosztowalo 50 tysiecy fakt ze ok 160-170 osob, ale ile kasy:(

a poza tym, to w poprawiny, nie wszyscy przychodza, to juz mozna byc do tylu z kasa, a jak przyjda do niektore niedobitki:) a tak to, kto chce niech sie upija, apotem cierpi w domu a nie na sali:) u mlodych:)

Gość mantis
racja:) nie jest to najlepszy widok dla mlodej pary z samego rana:)

noi poza tym, 2 dni juz coraz rzadziej sie widzi Chociaz niektorzy wlasnie sa zdania ze prawdziwe wesele 2 albo nawet niekiedy 3 dni :) Ale moim zdaniem, moze to byc 1 dzien, najpiekniejszy w zyciu i wspaniala zabawa dla gosci, trzeba sie tylko ot postarac:)

Gość mantis
ja nie chce tyle wydawac, choc moze jakbym miala nieograniczony budzet, to bym sie nie zastanawiala. Ale mniejsza z tym, po prostu wiele rzeczy robimy sami, dekoracje, zaproszenia, wesele poza Łodzia w Uniejowie na zamku, co tez zmniejsza koszty

a wybieracie wodke? czy wodka na stole + drink bar? (ktory tez jest duzymi kosztami) tez bede sama robic zaprszenia, poniewaz mi sie tego chce:) Niektorzy by stwerdzili ze robic tam 80 czy 100 to bez sens, ale ja sobie zrobie:)

Gość mantis
hej, stawiam na wodke i wino bez drink baru, zaproszenia juz wymyslilam, na pierwszej stronie bedzie czarnobiale zdjecie naszych dloni, zrbilismy takie zdjecie jak sie zareczylismy i pomyslalam ze to fajny pomysl, poza tym bedzie zupelnie prosta, w srodku prosty tekst, bez jakis tam opowiadan o wiekiej milosci, ptaszkach, swieci itp;)

Gość MOJA BEDZIE WYGLADAC TAK
my też sale przygotowywujemy sami. Materiały juz kupilam. Jeszcze balony i kwiaty :) duzo pracy z tym ,ale tez ile satysfakcji :D

bardzo dobrze robicie ja co prawda jestem juz po slubie tez wiele rzeczy robilam sama dekoracje sali robilismy sami bo nie chcelismy balonów byla flizelina z wpietymi rozyczkami i podswietlona od dolu siwtałami a na sali do tanczenia powiesilismy na suficie roze na zylkach wszystkim sie podobalo ze delikatnie i z gustem zaproszenia sama zaprojektowalam tez z dlonmi ale nie naszymi i tekt wymylilam i dalam snajomym zeby wydrukoali mi w dtukarni po kosztach a potem jeszcze przewiazywalam jest takim zlotym sznureczkiem do tego robilam w takim samay stylu wizytowki i malutkie prezenciki dla gosci w postaci malutkich buteleczek wodki z zawieszka waka sama jak zaproszenie fajnie wyszlo i wszyscy byli zachwyceni nie dosc ze taniej wychodzi to masz satysfakcje

Gość MANTIS
chyba podkradne ci pomysl;) z tymi prezencikami dla gosci, pamietam ze taki zwyczaj maja tez w Niemczech, ale naprawde dobry pomysl, i te rozyczki zwieszajace sie z sufitu, musialo wygladac przecudownie:):)

polecam bo bardzo sie to wszystkim podobało na tych przywiszkach napisałam w srodku dziekujemy za przybycie goscie czulisie docenieni i badzo im sie podobl pomysl pozdrawiami zycze powodzonka

Gość momiko a masz
jakies zdjecia żeby pokazać jak to wyglądało?

Witam dziewczyny.Ja jestem juz ponad 2 lata po slubie.Wybrałam sale typowo weselna,ktora jest tak urzadzona ze jakiekolwiek balony popsulyby cały wdziek tego lokalu.Naprawde sa piekne sale.Zycze wszystkiego najlepszego🌻

Gość MOJA BEDZIE WYGLADAC TAK
dzieki:)

chodzi Ci o zdjecie wodeczek?? czy sali?? bo chyba mam cos w kompie podaj maila to wysle