Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladkaaaa

pytanie o sex na poważnie do prawiczków i nie tylko

Polecane posty

Gość czekoladkaaaa

mój chłopak jest prawiczkiem, ja dziewica nie. Chcemy sie kochac. CZy nie wyjde w jego oczach dziwnie, jak np dzisiaj wierczorem jak przyjdzie bede chciała pójść z nim do łóżka, założe coś seksi, myslałam o erotycznym tańcu i striptizie, lubie oral, ale w dupke nie. Mam ochote na kilka pozycji, gdzie ja bym zdominowała go. Nie wstydze sie nagosci. I jak tak bede chciała zaszalec od razu to czy on nie pomysli sobie ze skoro nie jestem dziewicą to pewnie byłam ladacznicą???

Gość jeszcze prawiczek
no niestety moze pomyslec, wiec nie rob mu wszystkiego na co mu przyjdzie ochota, dozuj stopniowo nowe elementy, opieraj sie, daj mu do zrozumienia, ze z toba nie jest tak latwo, po prostu pozwol mu sie wykazac, tak go kieruj, zeby mu sie zdawalo, ze on tego chcial nie ty, wiec jak on np bedzie chcial oral to mu na to nie pozwalaj od razu, a i nog za latwo nie rozchylaj, ppofrocz sie z nim, zeby to on przejal inicjatywe, a nie ty

Raczej radziłabym, żeby to było bardziej romantyczne niż erotyczne. :) Może i nie pomyśli, ale po co masz ryzykować?

Gość czekoladkaaaa
no oki, nie tylko erotyczne ale i romantyczne miało niby byc, ale moze lepiej dozowac powoli przyjemnosc i po małych kroczkach tylko że chce żeby i mi było przyjemnie

Gość jeszcze prawiczek
ja wlasnie tak bym pomyslal, po prostu jak z nim na 1 raz pojdziesz na calosc to on moze doznac szoku albo co :), jesli jest wrazliwy na tym punkcie, a jesli mu to nie przeszkadza, ze nie jestes dziewica to czemu nie idz na calosc. w moich oczach bylabys po prostu ladacznica, po paru pozycjach od razu bym pomyslal, jak ona sie dupczy, pewnie ruchala z tysiac razy z innymi facetami, po prostu jak ktos ma hopla na punkcie dziewicy to daruj go sobie wogole

Gość briggs
ja tam jak byłem prawikiem to o tym nie myślałem; w każdym razie jak jest wrażliwy i wiesz że może mieć ciężką głowę do tego to zachowuj sie jak kłoda; i napisz jak było jak juz będzie over;))

Gość briggs
poza tym koleś sie spuści zanim ten striptiz dokończysz więc po prostu weżcie na spokojnie