Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambinek

czy włosy ciemnieją od farbowania?

Polecane posty

Gość bambinek

jak w temacie. słyszałam, że jak się już zacznie farbować włosy, to potem nie wróci się do swojego naturalnego koloru, a włosy rosną ciemniejsze. myślicie, że to prawda?

Gość ginekolog_położnikwędkarz
jak farbniesz się na czarno to tak... ale musze ci powiedzieć w tajemnicy.. ze jesli na blond to nie zciemnieją... ale ciiiii.. nie mow nikomu!

Gość lill
ee? jak to niby mozliwe...? przeciez jak zafarbujesz wlosy a pozniej odrastaja to one z cebulek rosna,jaki wplyw moze miec na nie ta farba ze starych wlosych...?ze sie tak wyraze bo nie wiem jak inaczej ujac ;)

moim zdaniem nie ciemnieją. farbuję od lat, miałam wszystkie kolory od blondu, przez rudy po czerń. naturalny kolor nadal mam taki sam. może Wam się tylko tak wydaje, bo jak się ma w całości naturalne włosy, to one jaśnieją od słońca. a same odrosty nie są wystawiane na słońce przez cały rok, bo co parę miesięcy je farbujecie.

moim zdaniem nie ciemnieją. farbuję od lat, miałam wszystkie kolory od blondu, przez rudy po czerń. naturalny kolor nadal mam taki sam. może Wam się tylko tak wydaje, bo jak się ma w całości naturalne włosy, to one jaśnieją od słońca. a same odrosty nie są wystawiane na słońce przez cały rok, bo co parę miesięcy je farbujecie.

Gość bambinek
kurde... to ja nadal nie wiem ;) bo niby chciałabym pofarbować (jaśniejszy baleyage zrobić) ale boję się trochę teraz mam ciemny blond, a z takimi jaśniejszymi refleksami a myślicie, że włosy się niszczą? albo wypadają? zaznaczam, że jakbym miała farbować to u fryzjera i jakąś profesjonalną farbą. nie znam się po prostu ;)

Gość sddddddd
tak. podobno palą się cebulki i ciemnieją przez to włosy tak przynajmniej ktoś mi mówił

włosy ciemnieją naturalnie, niezaleznie od tego, czy się je farbuje, czy nie nie zauważyłyście, ile jest dzieci - złotych cherubinków, a ile potem jest z nich naturalnych blondynek/blondynów? niewielki odsetek włosy ciemnieją przez całe zycie, taka jest naturalna kolej rzeczy a potem siwieją, żeby nie było kolejnych niemądrych pytań :)

a ja wam pwopeim ze zalezy od ludzia jednym ciemnieja innym nie a mojej kolezance to pojasniały!! serio miała brąz a teraz ma ciemny bląd!!

Gość DO Ewa 33
Twoja teoria ma się nijak do mnie - urodziłam się z czarnymi włosami, a z czasem moje włosy nabrały jasnej barwy i są w kolorze złoty, ciemny blond

Gość ciemniejąąą
zgadzam się z justą ciemnieją,tylko nie tak"naprawdę"-są ciemniejsze,bo ni są wystawione na działanie słońca i odrosty są ciemniejsze niż długie zahodowane włosy które z czasem jaśniejaod słońca i niektórych szamponów

Gość marteq
dupka jasiu i pan stasiuk