Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania wawa 1986

Czy któraś z Was świadomie wybrala cesarke??

Polecane posty

Gość ania wawa 1986

Duzo czytalam na temat porodów. Ogólnie ten caly proces mnie przeraza..Czy nie lepiej dać sie uspic i po wszystkim? a pozni4ej nie ma obrazen krocza< co najbardziej mnie przeraza> Tylko gojący sie brzuch jak po zwyklej operacji

Gość ania wawa 1986
dziewczyny czy zadna z Was nie widzi plusów cc???? Napiszcie co sądzicie na ten temat

ja wybralam bo moglam sie upierac przy naturalnym a nie zrobilam tego.Nie bylo zle.W 6 dniu bylam w domu.Czulam sie ok.Pierwsze dwa dni byly ciezkie to prawda..a potem z kazdym lepiej i lepiej.Po dwoch miesiacach blizna byla juz cieniutka.Dzis ciezko ja zobaczyc wyglada jak perłowa nitka. Nie namawiam ani nie odradzam.

Gość Mati125
Zdecydowanie jestem za cesarka. Pewnie mnie zaraz zjedza ale dla mnie nie ma bardziej ponizajacej i upokarzajacej sytuacji niz lezec jak rozwalona zaba w jekach, stekach i bolu zdana na laske i nielaske obcych ludzi zagladajacych w rozwierajacy sie otwor. Zerzygac sie mozna. A juz totalnie niezrozumiale jest dla mnie jak mozna sie godzic, zeby facet to ogladal. Normalna perwersja i brak wstydu :P

Gość zgadzan sie z przedmówczynią

Jest juz gdzies taki topik tak ze tam znajdziesz mnostwo takich i innych opini:) Mysle ze to induwidalna sprawa kazdej z nas.I kazda niech decyduje sama

Gość ja też jak najbardziej
:)