Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolagen

Jutro pogrzeb...

Polecane posty

Gość kolagen

Zmarl chlopak mojej kolezanki z pracy. Mlody chlopak, dopadl go rak... Jutro pogrzeb-zostalam wydelegowana - mam nadzieje,ze pojade jeszcze z kolezanka, bo sama chyba nie dam rady. Od kiedy sie dowiedzialam, placze po katach. Nie znalam go zbyt dobrze, al e tak bardzo jej wspolczuje.. Nie mam z nia najlepszego kontaktu, ale chce, zeby wiedziala, ze nie jest sama. Zwlaszacz ze jej podobno najlepsza kolezanka sie nie pojawi - twierdzi, ze jest chora. Dla mnie choroba w takiej sytuacji nie bylaby zadna przeszkoda! Tym bardziej, ze osoba ta niby zawsze byla dla mojej kolezanki kims bliskim i na pewno chcialaby ona jej obecnosci i podpory. Po prostu tego nie rozumiem... Prosze, napiszcie , jak sie zachowac w takiej sytuacji - dotychczas nie bylam na zadnym pogrzebie. Jak sie ubrac - jade prosto z pracy -wypada przyjsc w dzinsach, czy tylko czern?

Gość tylko czern
Bądź spokojna i nie rób scen, dla niej to już wystarczająca makabra.

Gość niekoniecznie czerń
Coś stonowanegszarości,zgaszone brązy.Dżinsy raczej nie

Gość kolagen
Nie rob scen... Bede plakac, to wiem...

dżinsy raczej odpadają... postaw na elegancję. coś stonowanego, ale niekoniecznie czerń - w czerni idzie zwykle najblizsza rodzina, pozostali moga mieć cos czarnego ale raczej nie cali na czarno... choć elegancko powinno być z szacunku dla innych...

Gość kolagen
Jesi chodzi o o ubior, to prawda jest taka, ze eleganckie ciuchy mam tylko w czerni,a tak to raczej sportowe rzeczy. Zreszta -czy to ma znaczenie? Nie potrafie o nczym innym mysle, jak o tym, ze on byl taki mlody-22 lata....

Gość nie mow kumpeli
jak bardzo jej wspołczujesz itp.bo to nie wypada a ubrac mozesz sie tak:biała bluzeczka na to czarny zakiet i czarne spodnie