Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supermenka z telewizji

do dzieła! to będzie mój czas!

Polecane posty

Gość supermenka z telewizji

Tak tak tak. Chodzi o walkę z własnymi niedoskonałościami, słabościami, zbędnym tłuszczykiem, kompleksami i nieśmiałością. Słowem, rozbijanie swojej skorupki - przepoczwarzanie się :) Więc moja sytuacja jest beznadziejna. Zaniedbałam się cieleśnie, obrosłąm w tłuszcz, zero mięsni, wypryski, cellulit, ostatnio nie chce mi sie depilować (brak kogoś kto by tę depilację docenił :P ) i w ogóle po całości do bani. Zaniebadałam relacje z ludźmi, jestem wredną zołzą i pokończyłam wszystkie przyjaźnie i znajomości. Mogę liczyć tylko na siebie. Zaniedbałam swój intelekt. Mimo, że studiuję, moje szare komórki pracują dwa razy w miesiącu, stanowczo za mało. Zaniedbałam swoja osobe, nei rozwijam się, nie mam szacunku do wlasnej osoby, jestem pesymistką i biczuję siebie za każdy błąd. Poza tym uważam że jestem bezndziejna. Lecz koniec !!!!! Miarka się przebrała !!! Teraz mój czas. Rozpoczynam walkę. Na śmierć i życie. To ostatni dzwonek. C.D. N.

Gość j jak Ci idzie
minelo juz troche czasu a cdnu brak...

Gość Olyccia
wygląda mi to na depresję chyba zimową ;)... jak to w reklamie było... hmm... moje życie nie miało sensu itd... ble ble ble ale deprim mi pomógł heh :)

Gość undertaker
o kurwa ...