Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przekaż darowiznę

Przekaż darowiznę

Polecane posty

Gość Przekaż darowiznę

Dla nas liczy się każda złotówka Przekazanie darowizny na rzecz Fundacji to jedna z możliwości pomocy dzieciom z chorobami nowotworowymi oraz finansowania badań genetycznych potencjalnych dawców szpiku, które są podstawą do zamieszczenia w Rejestrze Dawców Szpiku. Konta bankowe Fundacji "Krwinka", na które można wpłacać środki finansowe: - konto główne w Nordea Bank Polska S.A. nr 33 1440 1231 0000 0000 0184 1262 - konto internetowe w mBank nr 87 1140 2004 0000 3702 3632 3919 POMÓŻ!

Gość BANkOWIEC
Po numerze konta widać że to jest prywatny numer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość BANkOWIEC
Po co te nerwy to była czysta prowokacja!! Ten link trzeba było zamieścić w pierwszym topiku bo to potwierdza Twoją wiarygodność!! Teraz pewnie Cie zaskocze ale możesz być pewna że jeszcze dziś wpłace kase na to konto!! Pozdrawiam i powodzenia!

Gość Przekaż darowiznę
To nie nerwy:) Wiem, że jest wielu oszustów, bo sama się nie raz nabrałam. Mój błąd zostało naprawione:) Dzięki Ci bardzo!!!

Gość Przekaż darowiznę
Wiem, że niechętnie ludzie wysyłają pieniążki z góry zakładając, że trafili na oszusta, który kosztem chorych dzieci chcę wyłudzić pieniądze. Ja proszę w imieniu dzieci:) link do strony podałam. Wystarczy symboliczny 1zł to jest właśnie okazanie zainteresowania chorymi. Nie bądźcie obojętni:)

Gość ciekawe ile sie za przelew
placi :O

Gość dobra duszyczka
podnoszę!!

hej wszyscy zbieraja pieniadze:) Ja wiem tylko tyle , ze wpłacajac na fundacje mojej córki w banku PKO za przelew sie nie płaci nic. Pozdrawiam🌼