Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goskaliii

skłamałam

Polecane posty

Gość goskaliii

okłamałam znajomych. Powiedziałam ze jestem w domu, tymczasem widzieli mnie w innym zupełnie miejscu. teraz jest mi zle, oni sie poobrazali na mnie ze kłamie ich. Tłumaczyc sie? Czy poprostu powiedziec ze nie maja prawa byc zli na mni. Jak myslicie? Zalezy mi na nich:(

Gość maja prawo...1
okłamałas ich! uważasz ze nie powinni byc źli?????? dziewczyno zastanów sie co mówisz! a jakbys ciebie ktos tak zrobił w bambuko? powiedział ze jest w domu a Ty w innym miejscu z facetem? trzeba było powiedziec ze jestes z kims innym a nie kłamać. MAJĄ PRAWO sie obrazić:-)

Gość goskaliii
czyli co moge zrobic? co radzisz? jest mi zle bo naprawde mi zalezy na nich.

jak widac kłamsywo ma krótkie nogi..a skoro Ci na nich zalezy po co to zrobiłas nie wydaje Ci sie to smieszne i beznadziejne?? co na tym zyskałas ...

Gość goskaliii
wiem, zle zrobiłam. Teraz juz jest za poźno, bo to juz sie stało. jest mi bardzo głupio bo oni byli wobec mnie szczerzy. Nie jestem nastolatka, mam 24 lata, wiec jest jeszcze gorzej. Straciłam ludzi których naprawde lubiłam. Płacze cały czas, nie wiem co robic. I jesczez jedno. Oni nie wiedzą ze ja wiem ze sie dowiedzieli. Powiedział mi to ktos w tajemnicy. A oni nic na ten temat nie mówia ale tez nie odzywają sie.

No przeciez skoro mowilas, ze jestes w domu, a POTEM Cie widzieli... to mogl to byc jakis spontaniczny plan, nie? ;) To nie klamstwo - to mala sciema :P

Gość jak dzieci
a jest Ci źle, bo ich okłamałaś czy dlatego że się dowiedzieli ?

Jeśli faktycznie nie wiedzą, to przyznaj się i spróbuj wyjaśnić, dlaczego skłamałaś. to nie jest proste ale na pewno skuteczne, bo lepiej się przyznać, niż udawać siętą, a w dodatku głupią....

Tez kiedys podobnie sciemnilam znajomych, bo upierdliwie chcieli mi pomoc w tachaniu lodowki, a ja ich nie chcialam angazowac... I sklamalam, a Ci i tak przyszli :P Ale czasem ludzie sami sa sobie winni, ze sie ich sciemnia ;) Nie rozumieja prostego NIE ;)

Gość jak dzieci
cze Aga :) jak tam wtorkowy zwrót głowy ? ;) ps. sorki że zaśmiecam :P

..jezeli im zalezy na znajomosci z Toba mysle ze przymknał oko na ten\" incydent\"....przeciez przyjjaciołom sie \"ufo\"..:) jak dzieci-- powirowac zawsze miło ;-)

Gość goskaliii
oni mysla ze ja nie wiem ze sie dowiedzieli o tym kłamstwie moim. A ja wiem.

Gość maja prawo...1
przepros ich. ale musisz miec solidne wytłumaczenie. jak im przejdzie to sami sie odezwą do Ciebie.a le czy nadal będa Ci ufać to nie wiem.kłamstwo bardzo boli zwłaszcza wtedy gdy znacie się naprawdę długo.

Gość goskaliii
Powinnam sie z nimi umówic na rozmowe, czy wysłać smsa. Ja wiem ze oni nie beda sie chcieli spotkac ze mna. poprostu tacy są. Moze wysle sms i poczekam na rozwój wypadków. Albo wysle smsa i zaproponuje spotkanie. A jesli nie odpiszą albo odmówia to wysle eska w stylu "chciałam osobiscie lecz nie dajesz mi szansy. Wiec przepraszam itd" jak myslicie?

Gość mają prawo...1
trzeba sie do nich pofatygować osobiście!!!z jakims drobnym prezentem. i tez powiedziec ze wiesz o tym ze Ciebie widzieli gdzie indziej. Teraz to moze uratować Ciebie tylko prawda! i koniec z kłamstwami... jesli będą uparci i nie będą chcieli sie spotkac to nalegaj. jesli pokazesz im ze Ci na nich zalezy to wybaczą. ale niewiadomo czy będzie miedzy wami tak jak dawnej.

Gość goskaliii
o znajomych chodzi. Czemu o faceta?? Skad masz takie przypuszczenia?? Poprostu jak wysle eska to chyba do jednej z tych osób. Nie bede pisała "nie chcecie" tylko "nie chcesz". NIe, to nie chodzi o faceta. Chodzi o 3 znajomych, bardzo fajnych ludzi. Poprostu świat mi sie zawalił.

Gość goskaliii
"mają prawo...." dziekuje. ja wiem, ze zrobiłam zle. nawet nie wiem jak spojrzec im w oczy :(. Pisac teraz? czy poczekac z dzien, dwa? jak myslisz?

Gość goskaliii
Agnieszkaa przeciez tłumacze ze jak bede pisac smsa to do jednej osoby go wysle. wiec nie napisze "nie dajecie mi szansy" a zreszta to jest niewazne. Moze zle to ujełam. Ale czemu miałabym nie napisac ze chodzi o faceta?? Przeciez i tak mnie nie znacie. Bez sensu

Gość mają prawo...1
im szybciej tym lepiej:-)musisz pokazać ze ci zalezy na przyjaźni i nie poddawaj się!walcz.

Gość może to prze te zawroty
:P

Gość zawroty
i tak Cie złapie ...;-)

Gość mają prawo...1
agnieszka masz @?