Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooooooo

dziewczyny poradzcie!

Polecane posty

Gość kooooooooo

poznałem dziewczyne ze studiów bylismy razem 3 miesiące ale rozeszlismy sie bo ona miała 2os w głowie mnie i byłego..uznalismy ze tak bedzie lepiej..po miesiacu sie zeszlismy i bylismy 5 miesiecy do października. było cudownie mówiła mi ze jestem lepszy niż on.w miedzy czasie powiedziała mi ze mnie kocha w moje urodziny..ale pod koniec naszego związku powiedziła ze jej sie tak wtedy wydawało..ze potrzebuje czasu..ze musi sie spotkac z byłym bo nie wie czemu on jej co jakis czas wraca do głowy ze nie wie czy go kocha ale wydaje jej sie ze chyba tak i musi to sprawdzic..dodam ze jak pod koniec miałem problem bo straciłęm prawo jazdy jechałem po jednym piwie wiozłem kolege do domu i mnie złapali miałem pecha ale sam wiem ze to było niodpowiedzialne.zrozumiłałem swój błąd. Ona powiedziła ze tym co zrobiłem tylko spotęgowąłem mysli o nim. wypominał mi to przez cały tydzień i mówiłą o byłym..Nie wiem co robic rozmawialem z nią ale ona powiedziała ze teraz jest sama ze tak jej dobrze i ze musi rozwiązac swoj problem z byłym bo nie wie co sie dziej i ze potrzebuje czasu.i musi przemyslec co do kogo czuje i z kim chce byc....a nie jestem jej obojętny. Ja wiem ze ją kocham i to TA Cięzko mi wszystko opisac ale prosze poradzcie mi coś dziewczyny..

Gość kooooooooo
prosze o jakąs rade...

Gość ojej ją
niech widzi, że się nią nie interesujesz, że ją traktujesz jak inne obojętne Ci dziewczyny to może doprowadzi do tego że zacznie zabiega o Twoje względy, a jeżeli to nic nie da to znaczy, że nic z tego nie będzie i nie jest warta Twoich starań

Jak potrzebuje czasu to jej go daj, ale potem spróbój znowu, jeśli ją na prawdę kochasz, walcz, bo o miłość warto walczyć. Natomiast jeśli ona Cię nie kocha to powinna odrazu powiedzieć Ci o tym, bo do milości nikogo nie można zmusić.....

Gość kooooooooo
raz juz tak było jal napisłąem wyzej ze sie rozeszlismy bo potrzebowała czasu.. a potem pod koniec zaczeła mówic ze sezlismy sie przypadkiem przez kolezanke. pop rostu sam juz nie wiem co mam myslec..Wiem ze ja kocham..ona powiedziałą ze bym zmienił pewne cechy w sobie.ale ze mam tez dużo tych zajebistych..ale do tego dochodzi temat jej byłego bo cos jeszcze musi byc skoro tak mi o nim mówi...

Gość krima
powiem tak : musisz ja olać. Wtedy dziewczyna przejrzy na oczy co traci. Bo jesli facet sie nie interesuje dziewczyną to ona dostaje szału że moze byc porzucona! (oczywiscie jesli cos czuje) A jesli nie ruszy jej to to znaczy ze tych uczuc jest zbyt malo byscie byli razem. Bo pamietaj, jesli dziewczyna ma swiadomsoc ze w kazdej chwili moze wrocic, bo wie ze ja kochasz i zrobisz wszyskto..to bedzie zwklekac, bez zadnych obaw ze cie straci.

Gość mają prawo...1
zapomnij na chwilę o niej. ona mysli nieraz o byłym? Ty tez masz prawo myslec o kims innym.... mój ukochany nie jest ideałem. kilka razy zdarzyło mu się postąpić nieodpowiedzialnie jak Ty. nakrzyczałam na niego ale przebaczyłam. a Twoja dziewczyna po takim czyms zaczyna mysleć o byłym? a czy Ty nie jestes jej kołem arunkowym? nie mysli o byłym to jestes Ty wazny a jak zaczyna wspominac byłego to idziesz w odstawkę. Przykre ale teraz jedyne rozsądne wyjscie to odsuniecie sie w cien. niech kobieta w koncu przemysle pare spraw i raz na zawsze przestanie rozmyslac o tamtym facecie bo to nie jest dla ciebie dobre. trzyma cie w niepewności. innym dobrym wyjsciem jest własnie olewanie jej tak jak Ciebie olewała. niech się przekona jak to jest na własnej skórze.

Gość chanelka...
Daj sobie spokuj ona się tobą bawi i już wie że kiedy będzie chciała to może sobie wrócić do ciebie a tobie to pasowało.Zacznij być obojetny i odrzucaj ja za każdym razem kiedy do ciebie przyjdzie a zobaczysz jak bedzie ja do ciebie ciagło na stałe.Tylko musisz byc konsekwentny w swoich decyzjach.Powodzenia:)

Gość kooooooooo
czy moge jeszcze jakąś opinie

To może daj sobie na jakiś czas z nią spokój, ona musi wybrać Ty albo były, wiesz \"gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta\" Bo jak ona tak będzie się zastanawiać, to w końcu pojawi się ten trzeci i zawróci jej głowę na dobre! Pomyśl o tym.

Gość kooooooooo
Wydawało mi sie ze to juz to ze bedzie ok.. ale tylko gdy jej "wracało" to robiło sie do bani...ona dzisiaj jedzie do domu.. i wiem ze spotka sie z byłym...on jest z jej rodzinnego miasta..to jest jej pierwszy facet i była z nim 5 lat ..tylko kiedys mówłia mi ze cieszy sie ze tak zrobiła ..a tu pod konic naszego związku.. zaczeła z nowu o nim myslec..bo to widizialem i mi mówła.. czyli ciagle coś jest.. przeczytałm tez smsa którego napisął do kolezanki " Musze sie z nim spotkac to moze bedzie mi lżej na serduchu" co o tym mysleć?

Gość kooooooooo
Ja ae swojej strony zrobiłem juz wszystko dałem jej całego siebie..i wie na co mnie stac i jak jej ze mną było.. wiem ze przez ten czas jak bylismy to mówiła ze jest szczesliwa..ale po tej akcji z prawkiem kiedy zaczeła o nim myslec ..to mówiła mi ze jest nieszczęsliwa...

Przepraszam ze to napisze ale ona jest pojebana!!!Jestes dla niej po prostu za dobry...Ona nie wie czego chce wiec daj jej narazie spokoj.Wydaje mi sie ze jestes dobrym facetem i nie zasługujesz na taką dziewczynę jak ona.Nie pros jej o nic.Przeciez zwiazek nie na tym polega zeby ona ci mowiła ze nie wie co czuje do byłego i nie chcesz chyba cały czas cierpiec...Wiem ze ją kochasz ale radze odpusc sobie bo to nie jest dziewczyna dla ciebie...

Gość koooooooo
ona sie do mnie nie odzywa od naszej ostatniej rozmowy prosze poradźcie co robić. z tym wszystkim

Gość kooooo
najlepsze jest to ze przy zrywaniu to wyszło ze niby z mojej winy i sam do tego doprowadziłem...tak mi powiedziała.. I jeszcze jedno ..jak ostatnim raqzem sie rozstalismy to spotykałem sie z innymi dziewczynami zeby sprawdzic czy to naprawde to i jednak Kocham ją ..wiec nie wiem czy umawainie sie teraz z innymi dziewczynami to dobry pomysł..

Gość kooooo
Podczas jednej rozmowy ..powiedzila mi ze (juz pod koniec)...sam podjołem sie tak trudnego zadania..i wiedziałem jak ona ma i ze nie gwarantowała mi nigdy ..ze bedzie dobrze. ize nikt mnie do niczego nie zmuszał...jak sama kiedyś wczesniej pisała mi ze juz tęskini i jest dobrze... po tych słowach..wyszedłem..poprosiłe mnie zebym ją zbudził rano.. ale ja nie wytrzymałem i poszedłęm sie napic na imprezez ze znajomymi bo nie mogłem juz wytrzymac tej całej sytuacji i tego co słysze z jej ust.. Rano na drugi dzien zerwałą ze mna pod pretekstem ze ma juz dośc takich akcji ( było to 2 raz) ze przesadziłem ze jej nie zbudziłmei ze sie odrazu nie przyznałem..i ze nie dotrzymałem słowa..( ze przestane na jakis czas z alkoholem) Powiedziłem jej ze przybiło mnie to wszystko i nie wytrzymałem...a ona na to ze jesytem niedojrzały i zachowałem sie jak gówniarz...no i ze koniec i to nie ma nic wspólnego z jej byłym...

Gość kooooo
..no i wczesniej mówiłą ze mnie chce mnie ranic jak coś bedzie nie tak ..i wyszło ze to z mojej winy w większosci...

Gość kooooo
Co o tym myslicie dziewczyny??????

Gość wow ****
daj sobie spokoj z nadumaną lalką, która sama nie wie czego chce!!!!!!!!!!!! NIE MOżNA bawic sie ludzkimi uczuciami!! wiej od niej bo bedziesz nieszczęsliwy, ta lalka da Ci tak popalić, ze bedziesz miała uszczerbek na psychice i trudno będzie stworzyć Ci związek z kims normalnym. A tej lalce podziękuj... Powodzenia P.S a moze Twoje uczucie do niej to złudzenie a nie miłośc, co?? zastanow się nad ty. Pozdrawiam.

Gość bambiiiiii
najważniejsze aby dzieci miały blisko do szkoły

Gość kooooo
mi jest teraz cięzko bo straciłem prawo jazdy..a w dodtaku stało sie to czego sie najbardziej obawiałem..dziewczynę ..ona mi mówi ze gdyby nie było tej akcji z prawkiem to było by wszystko ok..Nie wiem czy o nią walczyc. czy poczekac co przyniesie czas...wiem ze byłme szczesliwy z nią..tylko po tej przykrej sytuacji wszystko sie popsoło.bo poczołem ze chyba jednak mnie nie kocha tak ja ją..i ze ma cos jeszcze z tym byłym skoro .to co zrobiłme spotęgowało..jej myslenie o nim a z kolei ..zrywając..Powiedziałą tek dobrze wiesz ze czasem tak mam ze on mi wraca do głowy ale mi przechodzi ....tylko jak ostatnio była w domu..to powiedziała mi ze miałą z nim głupie mysli...i ze płakał przy ich pierwszej piosence...i przeprosiła mnie za to...

Gość kurde jego
Wiecie co? Jak się tak oczytam i osłucham to dochodze do wniosku że te baby same nie wiedzą czego chcą!!! jak tak dalej pójdzie to chyba zostane kawalerem... a ona do nie go nie wróci... pewnie nawet go nie widziała od cholery czasu... zresztą on będzie ją chciał? daj spokój... a może wyjechał w cholere zagranice... co za baby...

wiekszosc tu ma racje, odpuść j ą sobie przynjamniej na jakiś czas, ale nie radziłabym spotykania sie z innymi, bo potem ona moze sie czepiac, ze dałes jej fajny dowód na to ze ją kochasz. To fakt, my dziewczyny chyba tez lubimy troche zdobywać, a moze musimy, zeby nam sie facet nie znudził. Tez tak miałam kiedyś, udawałam wielką twardzielke, ze mi jest wszystko obojętne, a jak przyszło ze mogę stracić kogoś kogo kocham, to jakbym po pysku dostała i od razu zmieniłam sie na lepsze. Moze jest tak jak niektórzy piszą, moze byłes na kazde zawołanie tej dziewczyny i ona czuje sie spokojna moze robic wszystko wkrecac Ci zawsze ze to Ty jestes winien, bo wie ze wszystko przyjmiesz i zniesiesz, zeby ona była zadowolona. Jest chyba takie powiedzenie, ze babe trzeba czasem po pysku bić, oczywiście, agresja w zupełności odpada, ale walnąć pieścią w stól nie zaszkodzi ;) Powodzenia.

a to gadanie ze z prawkiem by Cię chciała to mnie rozbraja, typowe zachowanie dziewczyny ktora nie ma sie czego przyczepić i koniecznie chce usprawiedliwić swoje głupie bezsensowne i bezpodstawne decyzje. Kobiety faktycznie czasem nie wiedzą czego chcą, taka nasza natura, ale przeciez Wy faceci mozecie nam powiedziec czego chcemy :)

a czy to co do niej czujesz to złudzenie czy milość, musisz sam ocenić. Nie ma jakiegoś spisu zachowań, zeby sprawdzic czy to miłość czy nie. Bo czy to, ze gdy partner/ka spóźnia się 5 minut, a Ty już szalejesz w domu z nerwów, jest dowodem, albo że gdy się kogoś kocha, trzeba koniecznie zapinać kurtke pod samą szyjke na mrozie. Tyle jest sposobów okazywania uczucia ile osób, ale to już chyba temat na inny topik.

Gość powiem tylko
jedno..facecia sa nie lepsi.......tak samo postepuja jak kobiety

\"a to gadanie ze z prawkiem by Cię chciała to mnie rozbraja, typowe zachowanie dziewczyny ktora nie ma sie czego przyczepić i koniecznie chce usprawiedliwić swoje głupie bezsensowne i bezpodstawne decyzje.\" a ja bym za jazde po wypiciu faceta rzucila, strasznie mnie cos takiego wkurza. Gdyby mial wypadek, pewnie nikt by go nie bronil.

Gość kooooooooo
Wiecie podczas rozmowy z nią - tej ostatniej jak dotychczas -powiedziała ze po tej syt z prawkiem ..spadłem w jej oczach ze juz jej nie zalezy tak jak wczesniej..ze to juz prysło..Mnie to zabolało bo powiedziałem jej ze gdyby ona coś takiego zrobiła to bym jej wybaczył...bo ją kocham.A i może faktycznie ja byłem za dobry poprostu i nie umiałem czasem odmówic... ...Bo ona doskonale wie co do niej czuje i jaki dla niej moge byc..

Gość koooooooo
moge jeszcze prosic o jakąs opinie na ten temat

Gość Nie wiem dlaczego zakładasz
takie same topiki...