Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koli

Tworzysz ekartki, tapety, grafikę - zapraszam

Polecane posty

Witam Szukam ludzi, którzy amatorsko zajmuja się grafiką i chcieliby zamieścic swoje prace w necie. Mam na mysli ekartki, tapety na pulpit, zdjęcia. Tworzę stronę, na której między innymi będą zamieszczane takie prace. Zwracam się do amatorów, którzy sami zajmują się tworzeniem tych prac i chcieliby się pochwalic tym co robią w zaciszu swego kompa ;). Oczywiście nie jest to propozycja zarobkowa. Nie zalezy mi też na osobach, które \"ściagną\" coś z netu i poślą jako swoje. Jezeli ktoś z Was jest zainteresowany moją propozycją, to proszę o wpis :)

No tak :) . Pomarańczek chciał zaistnieć, wpisał byle co, ale juz nie potrafi uzasadnic swojej oceny :). No i wrzeszczy, ech, nieładnie :D

Sam czy tez sama mi go podnosisz. Zalezy mi, więc podnosic będę. Może ktoś z większym IQ od Ciebie sie odezwie :)

Gość 4578
No nie wiem kto chce tu zaistnieć :O uważasz się za kogoś lepszego??

To było do mnie 4578 ? Proponuję ludziom, którzy \"bawią\" się grafiką w domu dla swojej przyjemności miejsce na serwerze by mogli większemu gronu zaprezentowac swoje prace. Nie jest to propozycja zarobkowa i ja na tym nic nie zarabiam. Prace które już są na mojej stronie podpisane są nikami lub nazwiskami ich twórców. Traktuję prowadzenie tej strony jako hobby. Czy to cos złego?

Podnoszę temat, może ktoś z wieczorowych bywalców Caffe będzie zainteresowany moją propozycją :)