Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr. Nobody

Jak traktować takie gesty z jej strony?

Polecane posty

Jest to pytanie w zasadzie do kobiet. Poznałem pewną kobietę, spotkaliśmy się dopiero 3 razy. Na drugim spotkaniu dostałem od niej całusa w polik na powitanie, na trzecim zapytała mnie czy może mnie wziąć pod rękę. Zaskoczyła mnie :) A więc waszym zdaniem drogie panie co takie gesty mogą oznaczać? Jeszcze te \"cmoki\" w polik mogę zrozumieć, bo to w sumie normalne, no ale to wzięcie pod rękę, czy oby nie za wcześnie? Zastanawiające...

Są kobiety, które czekają na gesty mężczyzny, na całus, trzymanie za rękę itp. Nie robią pierwszych kroków, droczą się i pozwalają zdobywać, ale są też takie, które same decydują kiedy i co nastąpi. Możliwość jest jeszcze inna, dziewczyna nie widzi nic złego w całusie i trzymaniu pod rękę kolegi. Wcale nie musi to znaczyć, że Cię popędza. Czy nie za wcześnie? Na to pytanie tylko Ty znasz odpowiedź. Jest tak, jak to czujesz :)

Problem w tym, że ja nie wiem czy za wcześniej czy nie, bo nie umiem rozszyfrować tej dziewczyny, no przynajmniej w tej kwestii :)

Więc daj jej czas, nie zastanawiaj się za dużo, tylko patrz. Pisząc, że sam wiesz, czy nie za wcześnie miałam na myśli to, że zwykle mężczyźni wiedzą, jakie lubią kobiety. Takie, które trzeba zdobywać i pomęczyć się trochę, czy takie, które same wiedzą czego chcą i idą własnym tempem. Mr... Ty też to na pewno wiesz ;)

stary, to ja bym za taka kobiete od razu sie zabieral :) fajna sprawa, ja ze swoja ukochana to musialem wszystko sam robic pierwsze kroki, procz calusow w policzek, ktore byly z jej strony :))

pytanie brzmi czy podoba Ci się ona czy nie? :P mnie mój chłopak pierwszy raz cmokną mnie w policzek po naszym 2 spotkaniu w życiu... podopno nie mógł się powstrzymać :D choć to dla niego też było niezwykłe i byłam pierwszym takim przypadkiem w jego życiu... no i po 2 tyg. byliśmy już parą :D wg. mnie wcale nie za szybko :P tak miało być i już :D no ale to była prawdziwa magia ;) oczywiście istnieje jeszcze opcja, że ona tak traktuje wszystkich mężczyzn... ja już się spotkałam z takim zachowaniem u obu płuci, nie ma w tym nic niezwykłego poprostu niektórzy są bardziej otwarci od innych :P

stara_baba - w takim razię muszę przyznać, że podoba mi się jej luźniejsze podejście w tej kwestii i jej zdecydowanie. Taki typ kobiety zdecydowanie preferuję :) Ja sam z takimi gestami czekam dłużej, na buziaka przy powitaniu zdecydowałbym się pewnie nie na drugim spotkaniu, a na 10-tym. No ale ja mam niemiłe wspomnienia z tym związane ;)

mnie moja dziewczyna pocala w policzek tez na pierwszym spotkaniu, tzn. bylo to na pozegnanie :) ale to ja stalem jak dąb i powiedzialem \'dzieki za mile spedzony wieczor\' a ona \'dawaj buziaka\' to mi sie spodobalo, bo ja nie mialem odwagi wtedy jeszcze na to :) a teraz to juz bajeczka, po 3 tyg. bylismy razem i do teraz :)

tup-tup-tup - oczywiście, że ona mi się podoba. Nie pozwoliłbym się całować czy chwytać za rękę kobiecie nie w moim guście :) Oczywiście zdaję sobie sprawę, że ona może tak traktować wielu facetów, że dla niej to zupełnie normalne (jest śmiała, bardzo spontaniczna), no ale nie zapytam jej o to wprost ;)

To oznacza mój drogi, że jej się bardzo podobasz, że jest Tobą np. zauroczona. Sama mam teraz ochotę na taki geścik tzn na buziaka w stosunku do pewnego chłopaczka. Trzymanie za rękę na razie nie wchodzi w grę.

Gość z_mazur
Nobody. Ile Ty masz lat a ile ona? Jeśli powyżej 25 to powiem Ci szczerze, że jeśli nie przejawisz większej inicjatywy w kontaktach fizycznych to za 2 - 3 randki dziewczyna Ci podziękuje. Pocałunek na 2-3 randce to "obowiązek" bo dziewczyna odbierze Cię jako faceta, który boi się kobiet i podziękuje Ci. Z Twoich postów w tym wątku przypuszczam, że się nie pomyli. Więcej bezpośredniości i fizycznego kontaktu w relacjach z kobietami. Zajrzyj na swój stary wątek, tam masz linka do forum założonego przez Czarrodzieja, myślę że powinieneś zajrzeć na to forum.

z_mazur wiem doskonale o czym piszesz. Ja nie jestem jakiś mega nieśmiały, mógłbym ją bez skrępowania pocałować na kolejnej randce, ale obawiam się właśnie, że te gesty z jej strony mogłem źle odebrać i dziewczyna się speszy. Ale zobaczymy jak to się rozwinie, w sumie niezobowiązujący pocałunek to też nic strasznego ;)

Gość z_mazur
A i jeszcze jedno, nie oczekuj na odpwiedzi kobiet na to pytanie bo nie są w stanie racjonalnie odpowiedzieć. A nawet jeśli odpowiedzą to niekoniecznie zgodnie z tym jak jest na prawdę. Kobiety (podkreślam kobiety nie dziewczyny) uwielbiają bezpośrednich i pewnych siebie facetów, którzy wiedzą czego chcą i nie boją się tego brać. Oczywiście możesz grać nieśmiałego i to może być w pewnym momencie urocze, ale musisz umieć przejść potem gładko do konkretów. Kobiety w pewnym wieku nie chcą czekać tygodniami na jakiś gest ze strony faceta i zaczyna irytować je jego nieporadność.