Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutka 27

5 miesiąc - pchałam auto i zmieniłam koło

Polecane posty

Gość Alutka 27

jestem w 3 miesiącu. Wczoraj jechałam z mężem do sklepu na duuuuże zakupy. Ja prowadziłam gdyż on nie ma prawa jazdy. I pach ciach - kapeć:-( musiałam zmienić koło a potem kurde autko nie chciało zapalić i mąz wyszedł i pchał z tyłu a ja pchałam tak jak są dzrwi i szybciutko wskoczyłam za kółko i pojechaliśmy:-) moja koleżanka jak to dzisiaj usłyszała to nie może uwierzyć bo ona też w ciązy tyle ze w 3 miesiącu i nie robi kompletnie nic. tak sobie wymyśliła. a ja jestem przeciw temu!!!!!!!!!!Czy dla was też to dziwne że nie zachowuje się jak niepełnosrawna?????/ w końcu jestem tylko w ciązy a nie mam raka, aids czy białaczki.

Gość i dobrze tak trzymaj
nie jestes kaleką przynajmniej i niedojdą jak większość bab ciążowników na kafe

Gość taka baba jaga
ale w końcu jesteś w 5 czy 3 miesiącu? a na marginesie, nieżeby nie robić nic, ale pchanie samochodu to już przegięcie!

Gość a ja ja
Moja koleżanka pchała auto i poroniła. Twoje zachowanie nie świadczy o jakims bohaterstwie tylko o bezmyślności.

jej - i nie ma sie czym chwalic. w ciazy kazda kobieta robi to na co ma ochote... jedna woli tv, druga pchac samochod - normalka! nie wszystkie musza byc takie jak ty :) zreszta ty tez czasem wolisz isc na base, a czaem powylegiwac sie na kanapie...

Gość taka baba jaga
stokrotka! ale ona nie oglądała tv, tylko pchała samochód!!!!!!

taka baba jaga - wiem co ona napisala :DDD \"moja koleżanka jak to dzisiaj usłyszała to nie może uwierzyć bo ona też w ciązy tyle ze w 3 miesiącu i nie robi kompletnie nic. tak sobie wymyśliła. a ja jestem przeciw temu!!!!!!!!!!Czy dla was też to dziwne że nie zachowuje się jak niepełnosrawna?????/\" jezeli kobieta chce robic NIC to moze i wcale nei oznacza to, ze jest niepelnosprawna a autorka bohaterka :)

Gość TAKA JEDNA *
Moja kumpela będąc w ciązy , zwalwła węgiel łopatą z brzyczepy i ma zdrową córe.

Gość TAKA JEDNA *
Przyczepy miało być. 🌻

Gość Alutka 27
ja jestem w 5 a koleżanka w 3 - sorki za pomyłkę. Nie mówię że to bohaterstwo - dla mnie to było normalne - a co niby miałam zrobić jak nie zmienić koło? rozpłakać się????/ czemu miałam nie pchać auta - nie wysilałam się ponad normę bo mąż pchał ze mną. padało i wybaczcie ale właśnie dla mnie było to normalne zachowanie - zdziwiła mnie kolezanka i jej zachowanie.

Gość a ja ja
A dlaczego twój mąż nie zmienil koła? takiego nieroba to bym pogoniła

Gość Alutka 27
mój mąz nie ma prawa jazdy i nie potrafi tego zrobić. ja mam i potrafię. On robi milion innych rzeczy i nie nazywaj go proszę nierobem bo go nie znasz.

ale zauwaz, ze ja nie mowie, ze ty tego nie powinnas zrobic :D dlaczego nikt mnie dokaldnie nie czyta? :PPP po prostu uwazam, ze jak kobieta sobie NIC NIE ROBI to nie jest dziwna, niepelnosprawnaani nienormalna. po prodtu nie ma ochoty tego robic. niektore kobiety chca pchac, inne nie chca i WSZYSTKIE sa normalne. to co zrobilas ty nie jest dla mnie niczym nadzwyczajnym! :P ja w 2 meisiacu ciazy biegalam po 10km i dopeiro wtedy lekarz mi powiedzial, ze nie powinnam. a teraz juz mi sie nic nie chce i uwazam tez ze to dobre. jak mi sie zachce - inna sprawa. uwazam dyskusje za glupia

Gość taka baba jaga
trzeba znależć złoty środek nie leżeć brzuchem do góry ale i nie pchać samochodu, oczywiście pod warunkiem, że zdrowie dopisuje

tak - zloty srodek + przestac oceniac inne ciezarne i porownywac sie do nich, lub je do siebie, bo kazda kobeita jest inna

Gość taka baba jaga
ja jeszcze coś wtrącę: mimo wszystko, że jestem zdrowa jak byk, w 7 mc, cały czas pracuję, nie unikam zajęć, ale wierzcie, za pchanie samochodu w życiu bym się nie wzięła!

Gość a ja ja
Nie wiedziałam, że do zmiany koła trzeba mieć prawo jazdy :p Jak mam oceniać faceta, który siedzi w aucie i patrzy jak jego ciężarna żona zmienia koło?

Gość chmmmmmmmmmm
może jak poronisz to zauwazysz swoją bezmyślność.

przestancie tak oceniac ludzi bezpodtawnie!!! nie macie pojecia jaki jest jej maz - mogl byc np chory!!! kurde - skoro go nei znacie, to sie odczepcie... nie kazdy facet musi umiec zmienic kolo!!! i nie kazda kobieta, ktora nie chce pchac jest niepelnosprawna!!! zwariuje :/

Gość taka baba jaga
ale ryzykowała poronieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alutka 27
nie rozumiesz ze on nie interesuje się autami a ja tak ??// i on nie siedzial w aucie moja droga bo żeby zmienić koło to trzeba podnieść auto na lewarku.... a do tej co życzy poronienia - oby to do ciebie wróciło.

Gość Jakbys poronila
To nie bylabys z siebie taka dumna. Pojdz po rozum do glowy dziewczyno! Pchanie samochodu w 5 miesiacu ciazy ? Wspolczuje temu biednemu dziecku takiej matki. ( Wciaz zakladajac ze przezyje)

Gość Alutka 27
nie poronie i jestem tego pewna a ty za takie życzenia spotkasz się z karą.

Gość co jej grozisz
nie spotka sie z zadna kara, za to ty sie spotkasz, za swoja bezmyslnosc. Moglas poronic idiotko.

Gość Alutka 27
i następna do poronienia za karę - takie życzenia wracają a ja nie poronię bo nic się nie stało - mam dobrego lekarza który powiedział ze tylko po kopnięciu w brzuch mozna poronić reszta to bujdy wymyślone przez kobiety leniwe.