Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutka 27

5 miesiąc - pchałam auto i zmieniłam koło

Polecane posty

alutka - przestan z tymi leniwymi Kobietami, bo doskonale wiesz, ze to nie prawda... jak jakas kobieta nie chce pchac samochodu to nie znaczy ze ejst leniwa...

alutka i co moze trzeba cie pogłaskac po główce,że w twoim domu jedynym facetem jestes ty??? co z tego,ze twój facet nie ma prawa jazdy, to go nie zwalnia z umiejętnosci zmiany gumy :classic_cool: i nie uogólniaj,że laski w ciązy sa leniwe. ciesz się,ze nie musisz lezec plackiem,ze nie grozi ci poronienie

po prostu z jakiegos powodu alutka ma kompleks nizszosci, skoro tak za wszelka cene ptorzebuje zeby ja docenic i pochwalic :)))

Gość Alutka 27
nie grozi bo jestem aktywna bo nie leżę jak kłoda - od tego śa poronienia - od robienia z siebie kaleki. a koło sama umiem zmienić bo nie jestem ciotą i beksą jak inne damulki.

Gość Alutka 27
niedorozwinięty bo nie gada tak jak chcesz zeby gadał?????????? zeby leżeć inic nie robić?????????????

Ja nie umiem kola zmienic... A w ciazy nie jestem :P Coz, dzieki za porownanie mnie do \"cioty, beksy i damulki\". Slyszalam juz na kafe gorsze epitety :D

dobrze wiedzieć że jestem ciotą... ale pociesza mnie fakt że w takim razie Twój mąż to też ciota i beksa

ty jestes dziwna.....i mało doinformowana. poronienie w ciązy nie jest wynikiem lezenia jak kłoda...nie obrazaj innych kobiet, ktore walczą o utrzymanie ciązy....i własnie nie mogą nic same zdrobic, nawet zmienic koła w samochodzie :P

Gość taka baba jaga
no to pewnie i meble byś poprzesuwała w domu na wypadek remontu? Nie chodzi o cackanie się z sobą, ale na prawdę przeginasz alutka

Gość Alutka 27
stokrotka spadaj z tego topiku bo pieprzy trzy po trzy i gadasz od rzeczy. myślisz ze jestes najmądrzejsza i wszystkie rozumy zjadłaś.

nie dziecinko, dlatego że przez swoje niedouczenie spowodował że teraz narażasz życie swojego dziecka i jeszcze jesteś z tego dumna

Gość Alutka 27
skoro masz prawo jazdy to powinnaś umieć zmienić koło - proste i logiczne - każdy kto ma prawo jazdy a tego nie potrafi jest ułomny, nieodpowiedzilalny albo chory psychicznie.

a do tego jako jedyna wziela w obrone autorke topiku, Jej meza i cala sytuacje :P I za to wlasnie ta sama autorka ja zbluzgala... No, dobreeee ;) Nie ma jak kafe!! W takim razie albo to prowokacja - albo autorka ma jakies problemy natury psychicznej :P

Gość Alutka 27
no jak widać dostają bo jedna się przyznała ze ma prawko ale nie umie :P łapówka była?

Gość taka baba jaga
przecież stokrotka co wypowiedź zmieniała zdanie: raz popierała alutkę a zaraz znów nie

hmm... też mam wrażenie że chorym psychicznie prawa jazdy nie dają, ale co ja tam wiem, w końcu to autorka jest alfą i omegą, a kto się z tym nie zgadza, ten niedorozwój i basta!

Gość taka baba jaga
a w ogóle zostawcie tego bidnego męża w spokoju, ja zatrzymałabym inny samochód i poprosiła o pomoc

nie popeiram OSOBY tylko fakty. wedlug was bronilam autorke, bo napisalam, ze nie poroni i zebyscie rpzestaly tak pisac i ze nie widze nic zlego w tym, e jej maz nie ma prawka. a nie popieralam jej wedlug was, bo uwazam, ze nie ma nic bohaterskiego w tym jej \"wyczynie\" i uwazam, ze jak kobieta wybiera tv zamiast pchania samochodu to nie jest ulomna niedorozwinieta itd...

ojjjjj, ja tez nie umiem zmieniac opon, jak zlapię guumę, zawsze znmajdzie sie ktoś uprzejmy. z resztą nie czuje sie chora psychicznie, no moze czasem :classic_cool:

Gość sąd moralny
JAK KTOŚ MA PRAWO JAZDY I JEŹDZI SAMOCHODEM A NIE UMIE ZMIENIĆ KOŁA TO JEST NIEODPOWIEDZIALNY. co wtedy gdy złapeisz gumę na zadupiu - w lesie, w nocy gdy nie ma nikogo a rozładuje ci się telefon?????????

Alutka ja przez całą ciążę pilnowałam budowy-wykończenie naszego to moja zasługa-mąz ciągle w delegacjach. Twoje koło to jest pikuś-ja układałam syropian na podłogach, jeździłam do hurtowni, tachałam różne rzeczy, wykłucałam się z majstrami, właziłam pokilka razy dziennie na drabinę-nawet w 9 miesiącu-instalatorzy zakładali się czy tym razem drabina się zarwie czy nie:) i ... urodziłam zdrwiutkiego synka 4200 g, 2 tyg po terminie . Synek chowa się zdrowo-ma 2 lata i ja też. Powodzenia