Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutka 27

5 miesiąc - pchałam auto i zmieniłam koło

Polecane posty

Gość sąd moralny
nigdy nie mów nigdy bo czasem moze sie tak zdarzyć a poza tym jest mnóstwo kobiet bez laptopa, bez naładowanej komórki które jeżdżą

albo assistance :P stokrotka---> NO mi chodzilo o to, ze wzielas w obrone autorke jak na nia naskoczono, ze nieodpowiedzialna i ze poroni... Chodzilo mi o to, ze jako jesna z niewielu sensownie saczelas gadac. I jako jedna z niewielu zostalas za to pojechana :D Jak to zwykle na kafe ;)

sąd moralny, niech jeżdzą, szerokiej drogi. a temat przestal byc ciekawy alutka niech pcha dalej, moze coś gdzies kiedys zapcha sayonara

Gość sąd moralny
brawo dla plum 30 STOP CIĘŻARNYM LENIOM - bo ciężarny leń może obudzić się w kazdej kobiecie - nie pozwól by to była twoja kobieta

Spieszę poinformować że kiedyś telefonów komórkowych nie było wcale. Czy to znaczy że nikt wtedy nie powinien jeździć samochodem? No bo jeśli ktoś jechał i na tym wspomnianym zadupiu miał wypadek (w lesie i w nocy oczywiście) i zero telefonu... mój boże! To znaczy że przed wynalezieniem komórek ,po ulicach jeździli sami nieodpowiedzialni psychole!!

Gość sąd moralny
nie - ale widcznie umieli zmienić koło . :-]

Gość co jej grozisz
Suka poroni jak nic

Gość dfg
Alutka - studiowałaś może pediatrię?

Gość dfg
Bo jak nie to jesteś pojebana i nieodpowiedzialna - co będzie jak się dziecko na zadupiu w nocy rozchoruje? Kto mu pomoże?

Gość żonka z brzuszyskiem
zapieprza z lewarkiem mocując na kolanach koło a mężuś rączki w kieszeni i popędza biedaczyne... pogonić takiego chłopa. zmiana koła to nie problem, 4 śruby odkręcić i po wszystkim! wystarczy chcieć!! ale po co ręce brudzić skoro żona taka sprytna. wyrazy współczucia

Alutka byc w ciazy to nie choroba ale tez nie szastaj zyciem twojego dziecka bo raz tylko wystarczy cos zrobic zbytnio ryzykownego i po dziecku. Moja mama cale zycie cierpiala ja urodzila wczesniaka ktory umarl bo jej sie zachcialo przesuwac meble w czasie ciazy. Zmienienie kola to nie wielka fatyga ale pchanie samochodu to juz zakrawa na za duzo. Twoj maz nie powinien na to pozwolic.