Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nala26

plamienie implantacyjne

Polecane posty

dziewczyny mam pytanie czy któraś z was miała plamienie implantacyjne? ile ono trwa jak to wygląda?

Gość malybzyczek
czytalam, ze plamienie wystepuje ok 7 dnia po zaplodnieniu. Moze trwac nawet kilka dni. A wyglada różnie od bladorozowego to czerwono-brazowego. ja wczoraj rano mialam taki bielutki sluz a wieczorkiem takie bardzo bladorozowy, ale potem zanikl. Moglo to byc plamienie implantacyjne(termin by sie zgadzal), ale nie wiem co o tym myslec. A u ciebie cos takiego wystapilo?

ja jestem jakiś tydzień po jajeczkowaniu przed chwilą poszłam do toalety i zobaczyłam taki jasno różowy śluz. Brzuch mnie nie boli jak na okres więc tak się zastanawiam czy to nie plamienie implantacyjne

Gość malybzyczek
Nala z doswiadczenia kolezanek ( ja sama ciagle sie staram) wiem, ze w ciazy (przed terminem miesiaczki) moga wlasnie wystepowac takie objawy jak bol brzucha, nabrzmiale i obolale piersi. Podwyzona temp, ktora utrzymuje sie przez 16 dni lub dluzej. Ja tez mam bardzo podobne objawy, tylko piersi mnie nie bola( a to dziwne bo zawsze bola i to juz na 5-6 dni) przed okresem. Staram sie cierpliwie czekac do okresu, a to juz niebawem. Wtedy sie okaze.