Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasika115

kastracja kotki

Polecane posty

wiecie moze ile kosztuje wykastrowanie 8 miesięcznej kotki? I drugie pytanie, do jakiego wieku rosnie kotek???

Gość grrr wrrrr
do co za leń zamknij się i najpierw sprawdz zanim się zaczniesz wymądrzac kotki się ALBO sterylizuje ALBO kastruje, różnica jest a kastracja kilka lat temu kosztowała około 80 zł

a po takim zabiegu kotki lagodnieja, to prawda?Bo moja jest dosc agresywna, tylko w nocy nie. A ile takie kotki rosną?

Gość grrr wrrrr
zazwyczaj kot rozmiary doroslego osiaga po około roku z kawalkiem, ale potem jeszcze przybiera na wadze i zmienia sie troche jego ksztalt ciala na bardziej zaokrąglone, "ubite" i tak, czesto kotki łagodnieją po tym zabiegu i kastracja jest lepsza od sterylizacji bo kastracja to wyciecie wszystkiego co trzeba a sterylizacja to podwiazanie albo przeciecie jajowodow a kotka dalej wtedy ma ruje i sama sie meczy i domownikom spac nie daje

Gość grrr wrrrr
nie ma za co

Bardzo prosze osoby nie majace pojecia o temacie , zeby sie nie wypowiaday. JAk najbardziej mozna sterylizowac kotke młoda , przed pierwsza ruja , nie musi rodzic zadnych kociat! JA sterylizuje powodzeniem i 4 miesieczne kotki , cięcie ma około centymetra , szew jest sródksórny , po kilku godzinach kotka normalnie funkcjonuje. Po cholere tabuny kociąt? MAło juz ich na swiecie? Chetnym moge kilka sprezentowac.

Gość Bardzo madrze robisz
Nie wiem czy kastrowanie nie jest za darmo, zadzwoń po prostu do weterynarza :-D

Gość Najlepiej wypożycz sobie
ksiazke o kotach, tzn. o hodowli kotow, warto przeczytac, dowiesz się duzo interesujacych rzeczy na temat, ktory ciebie interesuje :-D

Monikah , zupełnie nie rozumiem , dlaczego to Ty wklejasz tego linka , bo przeczy on Twoim teoriom. A popiera mój poglad na ten temat.