Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszka..

herbatki z czarnej malwy

Polecane posty

Gość kaszka..

dziewczyny.. nigdzie nie moge kupic herbatki z czarnej malwy na wywolanie okresu..myslicie, ze malwa sudanska cos pomoze??bo juz desperatka jestem...:(:(:(:(:(

Kup herbatę z melisy. Dwie sasesztki do kubka, zalać wrzątkiem i przykryć talerzykiem około 5 minut. Po 3 takich zabiegach (czyli 6 saszetkach), okres powinien się znacznie przyspieszyć.

Gość kaszka..
o melisie to pierwszy raz slysze...:( ale to mam pic 2 saszetki dziennie??i tak przez 3 dni??

Kaszka - herbatki trzeba szukać w zielarniach - naprawdę nigdzie jej nie ma? Nie chce mi się wierzyć.. Zawsze możesz w zielarni zapytać o zioła na wywołanie @ - powinni coś innego polecić. O melisie też pierwsze słyszę. A czarnej malwy - jeśl już dorwiesz - musisz pić sporo i robić dość mocne wywary (3-5 razy dziennie i mniej więcej pół kubka \"fusów\"). U mnie @ przyszedł po 7 dniach picia. I nie wiem w sumie czy to faktycznie przez malwę. Ale spróbować nie zaszkodzi :)

Gość kaszka..
dziekuje dziewczyny:) sprawdzalam ta melise i rzeczywiscie "pomaga" wywolac miesiaczke:) dzieki jeszcze raz