Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonka

Zaczerwienienia i wieczne plamy na twarzy, jak sobie z tym radzic?

Polecane posty

Gość czerwonka

Boje sie ze to poczatki tradziku rozowatego, albo jakiegos rumienia, bądz liszaju :( czesto tak mam ze robie sie blyskawicznie czwerwona, ale jest to coraz bardziej intensywniejsze i coraz dluzej sie trzyma.Wizyta u dermatologa za jakiś czas, narazie nie przyjmuje, bo ma juz przekroczony limit itp. :( co robic? ma ktos podobnie? :(

Gość i n a
Spokojnie.. ja mam rozowy nos od roku wyglada jakbym pila:D Lekarka mi kazala jesc rutinoscorbin 3 razy dziennie po 2 tabletki i robic kupke raz dziennie czyli zmienic diete ,wiecej plynow (woda z cytryna np) i np. otręby, platki zbozowe jakies musli.Jest lepiej. I troche pozytywnego myslenia.Jak bedziesz myslala ze to tradzik rozowaty czy inne paskudztwo to samym mysleniem sobie przyciagniesz chorobe (wszystko dziala na psyche!)

Gość madziala90
Pewnie ze ;) dziewczyno nie popadaj od razu w depresje :P ja tez mam sklonnosci do tradziku rozowatego mam to po tacie ( ale on ma 45 lat i tez u niego tego nie widac) Podstawa to odpowiednie obchodzenie ze skora !! poczytaj o tym czego nie wolno, duzo zalezy od nas samych. Teraz gdy nadchodzi zima bez kremu ochronnego nie wychodz na dwor. Bedziesz zapobiegała czy w tym przypadku leczyla. A dla poprawy kondycji skory mozesz robic maseczki,zabiegi u kosmetyczki, albo wogole zamknac naczynka .Ja mam dopiero 16 lat wiec za wczesnie na takie rzeczy ale jelsi w przyszlosci bedzie mnie to meczyc to dlaczego nie .. tym bardziej ze jestem w takim wieku ze to wszystko u mnie sie dopiero normuje. Z tym da sie zyc. Nie takie ludzie maja problemy ;) Glowa do gory :)))))

Gość madziala90
i jak oglądasz te zdjecia to nie załamuj sie !! Wcale nie musisz tak wygladac. choroba ktora wykryje sie w poczatkowym stadium da sie zapobiegac aby nie szla do przodu :)