Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcieeeeeeeeeeeeee

Jak pogodzic sie z tym ze facet mnie nie kocha?

Polecane posty

Gość piszcieeeeeeeeeeeeee

wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to, ze moj ex mnie nie kocha a ja glupia idiotka wciaz czekam na sms lub tel od niego:(

Gość *platfus*
Potrzeba na to czasu Chyba:O

Gość autorko mam ten sam
problem wiec trzymaj sie cieplo i wiedz ze nie jestes jedyna 🌼

dokladnie, zadbaj o siebie, pojdz do fryzjera czy kosmetyczki, umow sie z kolezankami na impreze, pozyj troche! nawet nie wiesz, jak to dziala:) wrzuc na luz zanim bedziesz w kolejnym zwiazku, nawet nie wiesz jak sie za tym czasem teskni:) idz na zakupy, kup sobie ciuchy ktorych wczensiej nie mialabys odwagi wlozyc i podbijaj swiat:) powodzenia

ja tez mam taki sam problem.. :( po 2 latach bycia razem... on mowi ze mnie nie kocha.. :( i jak tu zyc teraz ????

lepiej teraz niz po ślubie z dziećmi. Tak to już jest, że do miłości nikogo nie zmusisz. Albo jest albo jej nie ma. Gdyby wrócił do ciebie i nie kochał tak jak ty, to skrzywdziłby nie tylko ciebie ale i siebie. Więc chociaż to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo trudne musisz pogodzić się z faktem, że widocznie nie byliście sobie pisani. Pozdrawiam cieplutko i zaręczam, że jeszcze spotkasz na swojej drodze kogoś, kto okaże sie tym właściwym

Gość piszcieeeeeeeeeeeeeeee
dziewczyny dzieki za rady, ale my juz nie jestesmy razem rok! rok czasu sobie sama zyje, tu nie chodzi o zmiany w wygladzie bo takowe byly zaraz po rozstaniu po prostu on sie czasem odzywa i pisze ze kocha, lecz potem znika, a ja szaleje i sie ludze:(

Gość autorko mam ten sam
wiecie mi nawet nie powiedzial za to dal odczuc i to tak ze az mi w piety poszlo!:(bylismy 3 lata ze soba mieszkalismy razem od roku a teraz... no coz nie ma nic