Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusiek 19

Branie tabsów a potem problemy z zajsciem w ciąże....

Polecane posty

Gość Olusiek 19

Biorę tabsy od niedawna....ale tyle się już nasłuchałam od wielu osob na temat problemów z zajsciem w ciąże że zaczynam się obawiac że może i jest w tym jakas prawda:(. Dziewczyny co o tym sądzicie?

lepiej porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem bo tu zaraz cię zjedzą, powypisują głupoty, nastraszą że nie będziesz mogła mieć dzieci itp....takie już jest to forum

Gość Olusiek 19
Oj Waszka to faktycznie w młodym wieku zaczęłas:)A miałas problemy z zajsciem w ciążę?Długo się staraliscie o dzidziusia?Powiem Ci ze ja jestem jeszcze młoda bo mam dopiero 19 lat ale nie wyobrazam sobie mieć potem jakies problemy z zajsciem w ciąże,bardzo kocham dzieci i mogła bym miec je juz nawet teraz.Ale wiem ze jeszcze mam na to czas narazie chcę skonczyc szkołę....

Gość hitme
mi lekarz powiedział tak: najlepszy okres na staranie sie o dziecko to jest moment zaraz po odstawieniu tabletek. A to wszystko co piszą inne laski ze trzeba odczekac rok zeby organizm wrócił do formy to jakies dziwne wyssane z palca ploty:-) moja siostra tez posłuchała lekarza i zaszla w ciaze zaraz po odstawieniu tabsów. Ma 2 zdrowiuśkich chlopaków;-)

Olusiek- wiadomo ze robila przerwy nie bralam non stop:) przed slubem( sierpien 2004) odstwialm tabletki we wrzesniu juz bylam w ciazy:)

dobrze dobrane tabletki u jest ok.Mam slicznego zdrowego syna:) co prawda nie planowalismy go tak szybko ale jest... kocham go nad zycie:) nie daj sie zastraszyc

Waszka dziękuje Ci za zabranie głosu...:)jestem juz troszkę spokojniejsza. Ale może jeszcze jakas dziewczyna się wypowie na ten temat?