Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malybzyczek

piersi

Polecane posty

Gość malybzyczek

Na moich piersiach zaczely pojawiac sie takie wyrazne zyly, grubsze i wezsze.a do tego jeszcze wokol sutkow porobily sie takie malutkie guziolki. Niebawem powinnam dostac okres, ale nigdy wczesniej takich objawow nie mialam. No i nie bola tak jak zwykle przed miesiaczka. Czy to moze byc taki wczesny objaw ciazy. Probowalam znalesc cos na temat takich objawow w starych tematach, ale nie udalo mi sie:( Z gory dziekuje za odpowiedzi Ps. z testem chce poczekac do terminu miesiaczki (aby miec wieksza pewnosc, bo te robione wczesniej nie zawsze wykazuja)

Gość jeszcze kilka takich pytan
i sie porzygam Zastanow sie, jaki jest pierwszy najczestszy objaw ciazy? Zyly na piersiach? :P

Gość uuuujej
ja też jejku ile tu debilek!!! i one mają wychowywać dzieci ???!!!!!!!!!!!

a gorsze jest to, ze one seks uprawiaja :O

Gość malybzyczek
ja tylko zapytalam, bo jak wiadomo kazda kobieta moze miec inne objawy, sa tez te oczywista, ktore wiekszosc z nas ma.

Gość karolina_33
jestescie zalosne...obrazac innych...? za co? Zastanawiajace jest jak wy wychowacie swoje dzieci? Tego bedziecie uczyc?obrazania i wysmiewannia innych? O zgrozo dokad ten kraj zmierza z takim spoleczenstwem?

Gość daveley
no to jak zyly ci wychodza to napewno zylaki cyców. :D

Gość nie-widoczna
niech się zastanowią zanim zapytają o każdą pierdołę żyłki i guziołki to ja mam już nie wiem od ilu lat wkurzają mnie te pytania niech idą zrobić betę i będą pewne, a nie robią tutaj dziecinady

a w temacie cos powiecie madrale?

Gość a co to takiego
A tak wlasciwie to co to sa "guziolki" bo nie przypominam sobie zeby istnialo takie slowo w jezyku polskim?

małybzyczek, prawie codziennie ktoś pyta o bolące piersi czy to objaw ciąży :) stąd takie nerwowe odpowiedzi. Proponuję wpisać w wyszukiwarce np objawy ciąży, powinnaś znaleźć odpowiedź na swoje pytanie :) W moim przypadku nie było żadnych guzków, piersi bolały podobnie jak w okresi dojrzewania.

Gość Marysia28
"Od momentu implantacji zarodka w błonie śluzowej macicy, można odczuć objawy ze strony gruczołów piersiowych. Sutki pod wpływem zmian hormonalnych stają się nieco powiększone, obrzęknięte, bolesne oraz wrażliwe na dotyk. Czasami pojawia się uczucie mrowienia lub bolesne stają się tylko brodawki sutkowe. Tuż pod skórą można także zauważyć poszerzoną sieć naczyń żylnych. Wraz ze wzrostem ciąży objawy te ulegają nasileniu, piersi przygotowują się bowiem do procesu laktacji. Brodawki stają się większe a zabarwienie ich otoczki ciemniejsze." zrodlo:www.forumginekologiczne.pl