Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylpal13

Pierwsze próby po stracie

Polecane posty

To pierwszy cykl starań po poronieniu, myślałam że będe mniej się przejmować, szukam u siebie objawów, a to dopiero jeden dzień, paranoja! Ale nie zrozumie ten, kto tego nie przeżył, a jak wam idzie?

Gość Agneeeeesssska
Mialam podobnie, po zabiegu dzielnie czekalam na pierwszy okres, a potem (oczywiście po rozmowie z lekarzem) zaczelismy starania, w terminie okresu a nawet troche przed zrobilam test i wyszedl jakos nie wiadomo jak, szalałam(jedna kreska czerwona, druga ledwo widoczna)...., potem drugi test, trzeci i teraz jestem w 12 tygodniu. Udało nam sie za pierwszym razem.Dzidzia ma juz 4,3 cm i ma sie dobrze. Badz cierpliwa i bedzie ok.

super, właśnie słyszłam, że najlepiej nie zwlekać bo hormony jeszcze działają i jest łatwiej zajść, fajnie że sie wam udało!

Gość Agneeeeesssska
Niektórzy lekarze radzą odczekać min. 3 miesiace, mój lekarz stwierdzil, ze jak dostanę pierwsza normalna miesiaczke mozemy sie starac.I tak tez zrobilismy. Zycze Wam duzo szczescia i zobaczenia juz niedlugo dwoch czerwonych kreeczek na tescie! Pozdrawiam

Od razu zastosuj testy owulacyjne. Unikniesz rozczarowań i bardzo szybko zostaniesz szczęśliwą mamusią. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.