Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba to mam...

zapalenie pęcherza po stosunku !!! pomocy

Polecane posty

Gość chyba to mam...

otoż niedawno zaczęłam współżyć... najpierw było ok, a kilka dni temu, kochaliśmy się baaaardzo często (wspólny weekend), potem mnie piekły okolice cewki moczowej, ból i pieczenie przy oddawaniu moczu. Od tego czasu minęły 2 tygodnie, nie kochaliśmy sie, czasem to przechodzi a czasem wraca. Słyszałąm juz o czymś takim, ale sama nie wiem, niech mi ktoś coś doradzi !!!!

Jakieś dziwne te objawy. Wygląda mi to na jakiś stan zapalny. Ja stosuję Tantum Rosa. Na zapalenie pęcherza moczowego Urosept i pij duuuużo wody, zrezygnuj ze slodyczy.

wcale nie dziwne - to na ogol czesty przypadek - ale zrob sobie badanie moczu - i pgadaj z gino

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzz
jesli czujesz bol podczas sikania, i bardzo czesto sikasz to idz szybciutko do lekarza po tabletki na zapalenie pecherza. Polykaj je zgodnie z zaleceniami,bo trzeba to dobrze wyleczyc zeby za kilka dni znowu nie wrocilo. Aha ,,, to sie czesto zdarza wlasnie po rozpoczeciu zycia seksualnego:)

Gość ale ale ale ale
czy takie tabletki można dostać bez recepty?

Dokładnie jak wyżej, zapalenie pęcherza często pojawia sie jak czesto sie wspołzyje, jesli nie pojdziesz do lekarza (przepisze Ci tabletki, zapalenie szybko zniknie) będzie ciągle wracac i wracać.