Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onka222

Czy wypada...???

Polecane posty

dla dziewczyny pisać dla chłopaka miłosne wierszyki itp rzeczy? czy tylko dla facetów takie coś pasuje??? pytam bo kiedys mók znajomy powiedział żebym nie zabawiała się w faceta i pierwsza do niego nie dzwoniła...czyli co dzwonić też dziewczyna nie powinna pierwsza?tylko ma czekać i myśleć: może wkońcu zadzwoni... :O

wielbiciel 70B ---------> witaj 🌻 to chyba przeznaczenie że prawie zawsze na siebie natrafiamy ;) no ale co ogół sądzi na ten temat to mnie interesuje

To z tego, że jeśli wypowie się 20 osób i wszystkie albo większość powie, że nie wypada, to pewnie zrezygnujesz z pomysłu :p a to już nie będzie Twoje zdanie, tylko zdanie innych ludzi :p :) Takie rzeczy, myślę, robi się spontanicznie, a nie patrzy na to, co mówią inni :) ale to tylko mój punkt widzenia ;)

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ;) inni nie maja zdania??? p.s.wielbicielu ja wiem co zrobie mam swoje zdanie naprawde, tylko chce poznac co na ten temat sadza inni... ;)

Gość ccccccccccccccc
w Twoim przypadku to bedzie trudne. Naucz sie najpierw gramatyki jezyka polskiego !!!!!!!!!!!!!

Jednak się przyczepię :D Pisałaś przecież wyżej, że nie jesteś pewna swoich racji i przyznałaś, że jednak będziesz się sugerować zdaniem innych :p:D Już nie truję ;)

Gość ja tam do mojego pisze
...i dzwonie

ooojjj wielbicielku :) ale teraz juz wiem co zrobie jestem tego pewna :) bo widzac nie zdecydowanie innych...nie bede ryzykowac sugerujac sie ich naciaganymi opiniami i tak nie zatrujesz ;)

a ciebie to nie razi jak działcha ;) pisze takie tam różne...;) lub dzwoni do ciebie pierwsza?

Czy mnie razi? Wręcz przeciwnie, to całkiem przyjemne :) Rzekłbym nawet, że okazywanie zainteresowania przez kobietę i wychodzenie (czasem) z inicjatywą jest niezbędne do rozwoju znajomości :) W innym wypadku moje zainteresowanie słabnie dość znacząco ;) Ale wiesz... ja to ja, może inni mają inaczej. Pewnie wpadnie tu zaraz parę pomarańczek z tekstami, że kobieta musi grać niedostępną i może nawet trochę oziębłą... bla bla bla ;) Dla mnie takie zachowanie jest niestety (albo i stety) mało pociagające :p :)

tak sobie myśle że takich jak ty jest więcej ;) tylko ze co niektorzy moga sobie pomyslec ze ...no sama nie wiem co ;) co za duzo to nie zdrowo to chyba najlepsza recepta;)

Gość zależy ile masz lat

Gość aaa no to wypada
:D jak najbardziej 🖐️

Nie zastanawiaj sie tylko pisz.......Pisz to co czujesz...niech to beda wlasne teksty a nie gotwe, takie od serca