Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agataTenis

Jak go rozkochać w sobie!!!

Polecane posty

to chore jestem z zonatym facetem który mnie uwielbia ale nie kocha jest miedzy nami duza roznica wiekowa ale j jestem troche dojrzalsza jak na swoj wiek!ciezki zwiazek ale cchilabym zeby on mnie pokochal ja go kocham wiem to!on jest typem choleryk i realisty więc razej stara soie nie dopuszczac mysli o milosci dajcie rady jak to zrobic ?

Gość Zadzwon do jego zony
i powiedz ze jestes z nim w ciazy i ze on kocha tylko Ciebie !

Gość ...szkoda ze nie wczesniej
a jestes na tyle silna psychicznie zeby nie chciec odebrac sobie zycia, jak on wroci do zonyz powodu wyrzutów sumienia? bo ze wroci to pewne na 99,9%

Gość asia123
skąd się biorą takie wyrafinowane babska, ma żone to po co się pchasz w czyjąś rodzine. Jakby mu na tobie zależeło to by się wcześniej rozstał, a potem związał z tobą, a tak zabawia się i nic poza tym więc daruj sobie słowa >kocham< bo to nie do tej bajki.

Gość *platfus*
😭:O

przestan sama się ponizac ..zreszta to nie moja sprawa

hm..wątpie z enie do tej on nigdy mnie nie oszukal ze ma zone!tka ciezko zrozumiec ze ktos moze byc glodny milosci mowie o sobie!rok z nim nie bylam i co amm zrobic nie moglam przetac myslec o nim

Gość Kup sobie wibrator

tez jestem glodna milosci, mialam zonatego kandydata na kochasia tak jak Ty-pogonilam go i wtedy pokazal swoja prawdziwą twarz mialam inne zdanie o tym czlowieku, zalamalam się tak, ze wiele miesięcy noprmalnie nie funkcjonowalam, nadal wychodze z klopotów w tym finansowych (mialam depresję i myśli samobójcze, nie dlatego, ze liczylam na zwiazek, nie, liczylam na elementarne ludzkie podejscie, ale sie nie doczekalam) nie warto, tak myslę w tej chwili. nie oceniam Cię, tylko pisze co myślę na ten temat

Gość pete_k
A co w nim nie pozwala ci o nim zapomnieć (podaj numery): 1. uwielbia cie? 2. podoba ci się 3. jest 4. zaspokaja cię 5. masz do kogo się przytulić/porozmawiać 6. zainteresował się właśnie tobą 7. coś innego (wymień)

Gość asia123
pomarzyć dobra rzecz i na tym poprzestań. Pomyślałaś o jego żonie może nawet dzieciach a nie o własnym tyłku jaką krzywde ty im robisz. Szkoda mi słów na ciebie jesteś pewnie wpatrzoną w siebie panną co ma pusto w głowie i nie wie co tak naprawde się liczy w żuciu.

asia123 ----------->alez on im zapewne zadnej krzywdy nuie robi, bo on szuka odskoczni, aby lepiej zaspokajac potrzeby wlasnej rodziny

Gość asia123
Może i szuka odskoczni ale wiem coś na ten temat bo sama przez to przeszłam i wierzcie mi rola żony jest w tym momencie najbardziej bolesna bo nie wiesz o niczym oni się z tym kryją a na żone spada to jak grom i boli strasznie boli

asia123 --------------->wiesz, kogos kto od lat jest sam raczej nie myśli o czyjejs zonie, bo czasami jest się az odrętwialy od otaczającej obojetnosci, ale wchodzac w takie cos krsywdzi się glownei siebie...tak ja myślę kobiety raczej nigdy nie byly solidarne ja mam np.szczescie do kolesi, co mnie biorą na litość - czy ja wyglądam na Matkę Teresę?

Gość asia123
i co z tego że przeprasza, stara się, rzucił ją w jednej sekundzie jak wszystko wyszło. W sercu żony takiego faceta już zawsze będzie zadra. Więc zastanówcie się nad konsekwencjami najpierw.

to nie ejst tak on nie oszukiwla mnie z ema zone on nie cche mnie tez traktowac przedmiotowo ze [przyjdziemy sex itp. nic mi nie obiecuje ale jest moim przyjacielem w jkis spsob ajego zona wie i chce z tym zyc ze on tam ma kogos na boku niogdy jej tez nie odwala numerow typu ze przychodiz pozno itp. takze nie wiem zycie moje pewnie bedize cieprieniem choc wiem z ego kocham a on mnie uwielbia miedzy anmi ejst 20 lat roznicy a uwazam ze potrafie sie dogadac tzn ja jestem juz 10 lat poza domem i suzkam czegos dojrzalszego niz studenci no noiestety mialm zawsze tendencje do starszych i dalej ich pragne

Gość kobieta faceta
taki nie potrafi kochać,nie miej złudzeń.

Gość Dziecko weź się do nauki
wakacje się skończyły :-D Polecam tobie SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY jako lekturę obowiązkową. PS To forum dla kobiet a nie dla małolatów.

Gość śmiać się tu czy płakać
"alez on im zapewne zadnej krzywdy nuie robi, bo on szuka odskoczni, aby lepiej zaspokajac potrzeby wlasnej rodziny" No to wreszcie wiemy dlaczego faceci zdradzają. Nobel dla tej pani :D :D :D Kobieto, przeczytałaś przed wysłaniem te glupoty, które napisalaś? Czyli zdradzający skurwiel to raczej bohater pozytywny bo przeciez robi to wszystko po to, żeby lepiej zaspokajac potrzeby własnej rodziny, tak ? :D Idź na Sposoby zdradzonych żon i podziel się tym rewolucyjnym twierdzenim :-D A jak twój mąż cię zdradzi, to podziękuj chamowi jeszcze za to, że tak wiele zrobil, żeby zaspokoić twoje i dzieci potrzeby.

Gość Lyla
..Bardzo mi sie spodobał jeden chłopak i bardzo chciałabym zeby ze mną był.. świetnie sie dogadujemy ale jednak jest coś między nami co nam na to nie pozwala.. i chce się przekonać czy jemu choć troche na mnie zależy ale nie mam nikog takiego z kim mogłabym porozmawiać o tym i się dowiedzieć.. :( .. nie którzy mówią ze uśmiech wystarczy jednak to chyba nie wszystko bo ja zawsze jestem uśmiechnieta i jednak brakuje tego czegos.. a już przeżyliśmy troche razem.. mimo ze znami sie dopiero miesiąc.. nie wiem co robić.. pomóżcie...

Gość ja nie mam ochoty na glupote
alez on im zapewne zadnej krzywdy nuie robi, bo on szuka odskoczni, aby lepiej zaspokajac potrzeby wlasnej rodziny" No to wreszcie wiemy dlaczego faceci zdradzają. Nobel dla tej pani Kobieto, przeczytałaś przed wysłaniem te glupoty, które napisalaś? Czyli zdradzający skurwiel to raczej bohater pozytywny bo przeciez robi to wszystko po to, żeby lepiej zaspokajac potrzeby własnej rodziny, tak ? Idź na Sposoby zdradzonych żon i podziel się tym rewolucyjnym twierdzenim A jak twój mąż cię zdradzi, to podziękuj chamowi jeszcze za to, że tak wiele zrobil, żeby zaspokoić twoje i dzieci potrzeby. DOKLADNIE....ZAMIEN SIE MIEJSCEM Z ZONA .... PODOBNO PUNKT WIDZENIA ZALEZY OD PUNKTU SIEDZENIA.... AGATOOOOOOO OBUDZ SIE :O