Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaJJ

LUDZIE 15-18 LAT LUBIąCY WYPEłNIAC ANKIETY

Polecane posty

Gość KasiaJJ

Hej! Potrzebuję kilkunastu osób które zechcą mi pomóc i wypełnią ankietę. Jest mi pomocna w mojej pracy naukowej. Ma tylko kilka pytań. Jeśli ktoś w wieku 15-18 lat ma chwilkę, prosze o wypełnienie i odesłanie mi na maila kj85 (at) o2.pl wklejam ją tutaj żeby nie było problemów z góry dziękuję!! -------------- Witam! Jestem studentką. Obecnie piszę pracę naukową na temat aspiracji życiowych młodzieży. Niniejsza ankieta pomoże mi w zebraniu materiału do tej pracy. Ankieta ma charakter anonimowy, proszę więc o udzielenie szczerych odpowiedzi. Z góry dziękuję za pomoc! 1. Do jakiej szkoły uczęszczasz? (Zakreśl poprawną odpowiedź) a. szkoła podstawowa b. gimnazjum c. liceum d. technikum e. szkoła zawodowa f. inna (jaka).......................... g.do żadnej 2. Czy chcesz kontynuować naukę? (Zaznacz odpowiednią odpowiedź) a. tak b. nie (przejdź do pytania 3. Dlaczego chcesz kontynuować naukę? .............................. 4. Jakie wartości są najważniejsze w Twoim życiu? (ponumeruj według ważności od 1 do 12, 1 dla wartości najważniejszej) ...... praca ...... wykształcenie ...... dom, mieszkanie ...... rodzina ...... religia, kościół ...... pomoc innym, wolontariat ...... podróże ...... sława ...... samorealizacja ...... samodzielność ...... przyjaźń ...... miłość 5. Jak reagujesz na wyzwania? (Zakreśl poprawną odpowiedź) a. lubię je podejmować, robię to często b. zdarza mi się podejmować wyzwania c. rzadko podejmuję wyzwania, nie lubię ryzyka METRYCZKA wiek .............. płęć ............ sytuacja mieszkaniowa (mieszkanie, placówka wychowawcza, dom dziecka etc.) ..........................

Gość No co za leń
No pewnie napisze jakaś KROWA prace na podstawie ankiet z internetu i statystyki wygladją jak wyglądają!!!!!!!!!!! Z ankieta idzie sie osobiście a nie tu jakieś dziadki Ci wypełnia i finał. Ja byc LEŃ ale Ty być LEŃ jak sam skurwesyn!!

Gość KasiaJJ
idioto wiem co robię to są badania próbne

Gość tak tak tak ...
wiesz chilam wyslac ale adres email cos nie pasuje :(

Gość tak tak tak ...
A JA NIE MOGE BO PISZE ZE EMAIL NIE TAKI ..?::(

Gość KasiaJJ
zamiast (at) wpisujecie małpę @ piszę tak żeby nie dostawać spamu kj85@o2.pl dzieki za pierwsze ankiety!!

Gość a co tam zrobie se z nudy
1 liceum 2tak 3bo nie chce jeszcze isc do pracy;) 4samodzielność samorealizacja dom, mieszkanie religia, kościół wykształcenie rodzina przyjaźń pomoc innym, wolontariat praca miłość (jak daleko:) sława podróże 5b. METRYCZKA 16 k mieszkanie z rodzina Ej a jak juz przeprowadzisz ta ankiete to wrocilbys na ten wpis i wpisal wynik tutaj? Bo interesuje mnie to:)

Gość ankiety
badania mozna przeprowadzac za pomoca roznych mediow Ty jestes leniem, skoro nie potrafisz zglebic wiedzy na temat sposobow przeprowadzania ankiet.

Gość KasiaJJ
no własnie.... tak więc jeśli ktoś jeszcze zechce to bardzo mi będzie miło kj85@o2.pl

Gość KasiaJJ
nadal proszę

1.C 2.B 3.By miec lepszą perspektywe na przyszłosc 4. Dom, mieszkanie Rodzina Miłość Samodzielność Wykształcenie Samorealizacja Przyjaźn Pomoc innym , wolontariat Podróże Sława Religia, kościół Metryka wiek: 18 Płec : żeńska Sytuacja mieszkaniowa : mieszkanie z rodzina w bloku mam nadzieje ze sie przydałam :) pozdrawiam

Gość KasiaJJ
BOże dzieki Wam ludzie :) juz mam 4 ankiety wypełnione przez Was OCZYWIśCIE MOGę ZAMIEśCIC WYNIKI TUTAJ JAK JUZ JE OPRACUJE ALE TO TROCHę POTRWA BO POTRZEBUJę MIN 20 ANKIET (ROZESłAłAM JE TEż PO ZNAJOMYCH ZNAJOMYCH ALE NIE ZNAM WIELU OSOB W TYM WIEKU WIEC SAMI WIECIE :)

1 Liceum 2 tak 3 zeby potem zdobyc prace 4. ...6... praca ..5.... wykształcenie ....7.. dom, mieszkanie ...1... rodzina ...2... religia, kościół ...8... pomoc innym, wolontariat ..10.... podróże ...12... sława ...9... samorealizacja ...11... samodzielność ...4... przyjaźń ...3... miłość

Gość ja ja ja ja tez
1. c. liceum 2. Czy chcesz kontynuować naukę? (Zaznacz odpowiednią odpowiedź) a. tak 3. Dlaczego chcesz kontynuować naukę? Żeby w przyszłości zdobyć pracę,która mnie usatysfakcjonuje.Poza tym lubię się uczyć. 4. Jakie wartości są najważniejsze w Twoim życiu? (ponumeruj według ważności od 1 do 12, 1 dla wartości najważniejszej) 4) praca 1)wykształcenie 5)dom, mieszkanie 3)rodzina 10)religia, kościół 9) pomoc innym, wolontariat 11) podróże 12)sława 8)samorealizacja 6) samodzielność 7)przyjaźń 2)miłość 5. Jak reagujesz na wyzwania? (Zakreśl poprawną odpowiedź) a. METRYCZKA wiek 18 płęć kobieta sytuacja mieszkaniowa (mieszkanie, placówka wychowawcza, dom dziecka etc.) mieszkam z rodzicem

Gość ************
1. b 2. tak 3. ponieważ chcę spełniać swoje marzenia 4.rodzina dom, mieszkanie praca wykształcenie samodzielność samorealizacja miłość pomoc innym, wolontariat sława podróże przyjaźń religia, kościół 5.a METRYCZKA 15 K mieszkam z rodzicami w bloku

kurde, ja to nigdy nie doczytuje do konca, tam jest jeszcze 5 pytanie wiec, ja jeszcze raz wypelnie cala ankiete zeby nie bylo zamieszania 1 Liceum 2 tak 3 zeby potem zdobyc prace 4. ...6... praca ..5.... wykształcenie ....7.. dom, mieszkanie ...1... rodzina ...2... religia, kościół ...8... pomoc innym, wolontariat ..10.... podróże ...12... sława ...9... samorealizacja ...11... samodzielność ...4... przyjaźń ...3... miłość 5.a Metryczka 17 lat kobieta dom z rodzina

Gość KAsiaJJ
boże ludzie jesteście kochani!!!!!!!!!!!

Gość nattinką
1 d 2 a 3 poneważ uczę się w szkole hotelarskiej i żeby mieć pracę w dobrym hotelu muszę mieć wyzsze wykształcenie... 4...2... praca ...3... wykształcenie ...8... dom, mieszkanie ...9... rodzina ..12.... religia, kościół ...10... pomoc innym, wolontariat ...7... podróże ...11... sława ...4... samorealizacja ..1.... samodzielność ...5... przyjaźń ..6.... miłość 5 a!!!! Metryczka:: 18 lat kobieta mieszkanie

Gość nattinką
Postaram się skołować Ci trochę wiary żeby powypełnili Tobie ankiety...Papaty

Gość sfoheaqgfo
1. gimnazjum 2. tak 3. bo chcę dobry zawód- bo chcę mieć pieniądze samorealizacja przyjaźń miłość rodzina reszta nie ma znaczenia 5. b dziewczyna, 14 lat, mieszka w bloku, lubi wypełniać bezsensowne ankiety i malować paznokcie

1.gimnazjum 2.tak 3.Zależy mi na zdobyciu dobrego wykształcenia 4.1.miłosc 2.rodzina 3.przyjazn 4.dom,mieszkanie 5.wykształcenie 6.praca 7.pomoc innym 8.religia,kosciol 9.samorealizacja 10.podróże 11.samodzielnosc 12.slawa 5.a wiek:15 lat plec:żeńska sytuacja mieszkaniowa: dom jednorodzinny

Gość aneta18w-wa
1. Do jakiej szkoły uczęszczasz? (Zakreśl poprawną odpowiedź) c. liceum 2. Czy chcesz kontynuować naukę? (Zaznacz odpowiednią odpowiedź) a. tak 3. Dlaczego chcesz kontynuować naukę? zeby zapewnic sobie lepszy start w zyciu 4. Jakie wartości są najważniejsze w Twoim życiu? (ponumeruj według ważności od 1 do 12, 1 dla wartości najważniej: 6 praca 7 wykształcenie 3 dom, mieszkanie 8 rodzina 12religia, kościol 10 pomoc innym, wolontariat 9 podróże 11 sława 1 samorealizacja 2 samodzielność 4 przyjaźń 5 miłość 5. Jak reagujesz na wyzwania? (Zakreśl poprawną odpowiedź) b. zdarza mi się podejmować wyzwania METRYCZKA wiek 18 płęć kobieta sytuacja mieszkaniowa (mieszkanie, placówka wychowawcza, dom dziecka etc.) mieszkanie wlasnosciowe, z rodzicami

Gość 18 lat ale studentka możebyć
1. Do jakiej szkoły uczęszczasz? (Zakreśl poprawną odpowiedź) a. szkoła podstawowa b. gimnazjum c. liceum d. technikum e. szkoła zawodowa f. inna (jaka) UCZELNIA - SGH g.do żadnej 2. Czy chcesz kontynuować naukę? (Zaznacz odpowiednią odpowiedź) a. tak X b. nie (przejdź do pytania 3. Dlaczego chcesz kontynuować naukę? W CELU UZYSKANIA WYKSZTACENIA WYŻSZEGO I LEPSZYCH PERSPEKYW NA RYNKU PRACY 4. Jakie wartości są najważniejsze w Twoim życiu? (ponumeruj według ważności od 1 do 12, 1 dla wartości najważniejszej) 2 praca 5 wykształcenie 3 dom, mieszkanie 10 rodzina 12 religia, kościół 11 pomoc innym, wolontariat 7 podróże 6 sława 4 samorealizacja 1 samodzielność 8 przyjaźń 9 miłość 5. Jak reagujesz na wyzwania? (Zakreśl poprawną odpowiedź) a. lubię je podejmować, robię to często X b. zdarza mi się podejmować wyzwania c. rzadko podejmuję wyzwania, nie lubię ryzyka METRYCZKA wiek 18 płęć K sytuacja mieszkaniowa (mieszkanie, placówka wychowawcza, dom dziecka etc.) MIESZKANIE Z RODZICAMI

1. Do jakiej szkoły uczęszczasz? (Zakreśl poprawną odpowiedź) c. liceum ogólnokształcące 2. Czy chcesz kontynuować naukę? (Zaznacz odpowiednią odpowiedź) a. tak 3. Dlaczego chcesz kontynuować naukę? Ze względów zawodowych i finansowych. 4. Jakie wartości są najważniejsze w Twoim życiu? (ponumeruj według ważności od 1 do 12, 1 dla wartości najważniejszej) 9 praca 8 wykształcenie 2 dom, mieszkanie 3 rodzina 12 religia, kościół 4 pomoc innym, wolontariat 11 podróże 10 sława 6 samorealizacja 5 samodzielność 7 przyjaźń 1 miłość 5. Jak reagujesz na wyzwania? (Zakreśl poprawną odpowiedź) b. zdarza mi się podejmować wyzwania METRYCZKA wiek: 17 płeć: kobieta sytuacja mieszkaniowa: mieszkanie (z ojcem)

Gość Praca Grześ
Praca przez internet dla niepełnoletnich i tych co nie lubią wstawać od kompa nieograniczona liczba miejsc!!!!!! Na początku podchodziłem do tego sceptycznie, ale spróbowałem teraz nie muszę się martwić o swoje finanse, warto spróbować. Aby przekonać Ciebie do tego zajęcia, proponuję 30-dniowy okres próbny, w którym będziesz mógł/a się przekonać co do tego zajęcia. Przez ten okres będziesz mógł/ogła przekonać się ile możesz zarobić miesięcznie. zarobki oscylują w granicy 1400- 4000 PLN ( w zależności od zaangażowania). Elastyczny czas pracy . Dodatkowo gwarantujemy przeszkolenie on-line . Jeśli jesteś zainteresowany napisz na mojego e-maila pracagrzes@gmail.com W TEMACIE WPISUJĄC "JESTEM ZAINTERESOWANY" Pozdrawiam Grześ. Dla nieletnich! i nie tylko. Nieograniczona liczba miejsc! PracaGrzes@gmail.com