Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzej ti

czy wy tez?

Polecane posty

czy wy tez tak kiedys mialyscie ze podszywalyscie sie za jakas dziewczyne na gg i pisalyscie do swojego faceta????wiem ze zaraz kazdy pewnie powie powinno sie miec zaufanie i w ogole.ja ufam ale czasem warto sprawdzic...:)czy ktoras z was tez tak zrobila i zawiodla sie albo i nie?

Gość dlugoooooooooooooo
nie

nie potoczyła sie w ogóle bo sie nawet nie odezwał :( podchodziłąm go jak mogłam, wymysliłam nicka, kóry powinien zwrócić na mnie jego uwagę, co chwilę cos pisałam, czy cche w ogóle pogadac itp. a on sie nawet nie odezwał: ani czesc ani pocałuj mnie w dupe :O i nie zrobiłam tego na gg, tylko na czacie, bo wtedy akurat gg lezalo prawie caly wieczór, wiec weszlismy na czat na onecie; ja otworzyłam drugi w innym oknie i zalogowalam sie tam jako inna osoba no i sie nie odzywał...

Gość No co za leń
Ja rozumie że chcesz byc pewna i że nie mozna ślepo ufać!! Ale zastanów sie czy chciałabyś być na jego miejscu?? A może wtedy będzie siedział z kumplami i będą sie nabijać z jakiejś panny (Ciebie) co go zaczepiła wypisując przy tym rzeczy których normalnie by nie pisał!!!! Wiesz do czego to może doprowadzić!!!!!!!!!!

Gość No co za leń
xaxaxa - bo źle to zrobilaś!! Powinnaś go zaczepić w momencie gdy on będzie wiedział że Ciebie teoretycznie nie ma na necie i nie masz do niego dostepu!!. Nawet idiota by zczaił że możesz klikać na drugim oknie!!

no wiem, do konca swiata :O jezeli uwazasz, ze twój facet moze siedziec z kumplem i wysmiewac sie z kogos kto do niego zagada to gratuluje faceta :O skąd masz pewnosc ze ciebie tez nie wysmiewa ? :O

aaaa no to dobrze...a nie domyslil sie ze to ty>?????bo ja dzisiaj gadalam z moim (jako inna dziewczyna oczywiscie)i jak gadalam z nim to mialam takiego wkurr...ze on ze mna (czyli nia tak gada)a on pod koniec do mnie mowi :dobra kochanie ide juz bo oczy mnie bola to zadzwonie do ciebie wieczorkiem...kurde on jest nie do ugiecia

Gość No co za leń
xaxaxa - nie bądź taka świętojebliwa!! Pewnie nie raz z kumpelami nabijacie sie z jakiegoś PLACKA co Was zaczepił na gg albo na czacie!!

nie domyslił się :) zignorował po prostu tę panienkę (mnie) bo on juz taki jest, nie lubi za zbytni poznawac ludzi a przez net to w ogóle :) Fajnie zareagował Twój facet :D

a co ma swietojebliwosc do rzeczy w tym przypadku ??? nie nie nabijałam sie z nikogo tylko dlatego ze sie do mnie odezwał :O ale nabijam sie z ludzi, którzy piszą w necie, np. z kogos takiego jak ty :O opowiadam pozniej to mojemu facetow i razem uwierzyc nie mozemy ze sa ludzie którzy mogą byc tak ograniczeni :O

Gość No co za leń
jasne jasne:) Pewnie często słyszysz że twoja głupota cie przerasta razem z twoim fagasem!! Ciekawe po ki chuj łazisz po czatach!!! Takie bajki to dzieciom opowiadaj!!!!!!

nie łażę ale łaziłam, z jakiego powodu - napisałam. Nieumiejętność czytania ze zrozumieniem to Twój problem nie mój :O

Gość No co za leń
dzej ti ---------- a pomyśl co by było gdyby tego nie napisał na końcu!!!!!!!!!!

xaxaxaxaa sprobuj kiedys do niego na gg zagadac.i nie pisz odrazu czy ma dziewczyne czy cos takiego.

Gość No co za leń
może czytanie to mój problem ale że dwie dziewczynki 12 letnie sie spotkały i pieprza na kafeteri to wasz problem.!!!!!!!!! Idźcie do lasu i nie róbcie hałasu!!!!!!!!!

odpada. Mieszkamy ze sobą, a kiedy idzie na noc do pracy siedzimy na skype\'ie. No i jego niechcec do ludzi z netu jeszcze bardziej chyba wzrosła :O

kurcze ja juz tak chyba z 4 razy probowalam i nigdy sie nieugial.raz jeszcze kiedys napisal ze ma dziewczyne i bardzo ja kocha.wiem...modlilam sie zeby napisla ze wie ze to ja...:)ale widzisz sprobowalam i wiem ze nie jest taki jak niektorzy.

nie moge...kto odrazu mowi ze mam 12 lat.mam ponad 20.i wiem ze robienie takich akcji moze jest dziecinne ale ty bys nie byla ciekawa?

Gość No co za leń
to ja jeszcze coś powiem:) Bedziesz tak go brała za przeproszeniem pod ch....j aż wreszcie wpadnie w Twoje sidła. I co wtedy - KONIEC!! Więc po co czekać i sprawdzać go co kilka dni albo tygodni!! Są dwa KOŃCE. Albo on kliknie o jeden wyraz za dużo do obcej albo pomysli to znowu moja chorobliwie zazdrosna Kobieta. Ale po co mi taka pomysli!! Jak chce być detektywem to niech sobie wytropi innego faceta - pomysli i trzaśnie drzwiami!!

tez fakt.dzieki za to co powiedzialas bo juz nastepnym razem tak nie zrobie.on na szczescie nie traktowal tego wszystkiego powaznie i razem sie z tego smialismy.ale ja juz wiecej nie potrzebuje tego sprawdzac.zreszta to nie bylo co dwa tygodnie czy cos takiego tylko w ciagu 4 lat.