Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppppbbbbbbyyyyyyy

CZY TO PRAWDA ------------------sekcja zwłok

Polecane posty

czy to prawda ze sekcja zwłok jest obowiazkowa? w sobote zmarła moja babcia a ja mam w przyszłą w niedziele wyjazd do anglii bardzo wazny jednak chciałam byc na pogrzebie wydawało mi sie ze osobie zmarłej robi sie max na 3-4 dzień a tutaj wyglada na to ze pogrzeb bedzie najwczesniej po 6 dniach bo sekcja zwłok jest obowiazkowa a szpitall sie ociaga i najprawdopodobniej moze nawet pochowamy babcie po 10 dniach czy z tą sekcją prawda czy rodzina robi mi na złośc?

Gość dziwne to jakieś

Gość dziwne to jakieś
znajmy zmarl w niedziele chyba a dzis był pogrzeb

Gość create
chyba jak osoba nie przebywala w szpitalu 7 dni przed smiercia, robi sie sekcje obowiazkowo... nie pamietam dokladnie.

Sekcja jest obowiązkowa tylko w przypadku, kiedy zachodzą wątpliwości co do okoliczności śmierci.

Gość ...............././
Na mocy prawa sekcji powinny zostać poddane zwłoki noworodka, kobiety w ciąży i połogu, chorego, który zmarł przed upływem 48 godzin od przyjęcia do szpitala. O przeprowadzeniu badania pośmiertnego decyduje dyrektor ZOZ-u, może on, ale nie musi uwzględnić zdania rodziny zmarłego.

no własnie bardzo dziwne z tą sekcją to chyba jakies kłamstwo oni moze poprostu chcą mi zrobic na złośc? czy ktoś słyszał o pogrzebie po 7 lub 9 dniach? oni są chyba nie normalni a moze to prawda?

babcia dostała zawału w domu ale odzyskała przytomosc wezwamo pogotowie zabrali ją do szpitala skarzyła ze ją coś piecze lekarz to zignorował i po godzienie zmarła w szpitalu podobno powiedzieli ze sekcja jest obowiazkowa :-0 relacja ciotek nie wiem czy to prawda

Gość czyli
sa watpliwosci co do przyczyny smierci

ile dni godzin? po sekcji mozna zabrac ciało? czy czeka sie na jakies orzeczenie ?