Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no śa agentki jak nic

UMIEJĘTNOŚĆ ZMIANY KOŁA PRZEZ KOBIETĘ

Polecane posty

Gość obrazac Myrthee
a silnik umiesz skonstruowac? nie umiesz? a feeee

Gość Myrthee
Wykladowca akademicki z takim wulgaryzmem. Nie sadze.

Nie musialas, wbrew Twojej opinii o nas , posiadamy inteligencje.Wspolczuje Twoim dzieciom, mam tylko nadzieje ze przy nich jakos sie hamujesz i nie uzywasz takiego slownictwa.Szanowna mamusiu.:P) O tych ktorych nauczasz to juz nie wspomne..

Gość Myrthee
To nie jest temat o moim wypadku. I smiej sie ile mozesz bo moze jutro nie bedzie z czego.

a teraz myrthee powiedz mi jeśli raczysz co do tego mają moje dzieci/////////////???????? nie musicie wierzyc w to co mówię - jestem zbyt pewna siebie

Gość ogłaszam myrthee
najbardziej jebniętą babą na tym topiku bo walnięciu

Gość wildstar
ło masz .co to w ogole z atemat gowniany jest

Gość obrazac Myrthee
moza wyklada zastosowanie wulgaryzmow na forum hehe. albo plytki w klozecie.I jeszcze kolo umie wymienic! Łał! Nie to co ja pusta blondynka ;-) Chyba sie powiesze. Bez mojej nieumiejetnosci wymiany kola swiat sie skonczy jak nic.

Gość cyberek9
Tak. Złapałam gumę ostatnio między Nowym Sączem a Łęczną. Oczywiście, miałam listę 20 telefonów do różnych taksówkarzy :O

Gość Myrthee
Moje lezalo w szpitalu przez rok czasu. Wracalismy ze szkoly. Wystarczy?

Gość obrazac Myrthee
Myrthe, nie tlumacz. ten pustak nie zaluguje na Twoje zwierzenia.

no lista do taksówkarzy mnie też po prostu rozbawiła hahahahahha halo dzień dobry chciałam zamówić taksówkę bo złapałam gumę, po proszę o cennik ile za wymianę. o przy okazji móglby mi pan powiedzieć jak wogóle się wsiada do auta bo nie umiem hahahaaha niektóre paniusie są super:-) nawet bym nie wpadła na to zeby po taxi dzwonić. może jeszcze po policję albo straż hahahahahahahahah

przykro mi:-( tylko nie rozumiem dlaczego mnie wyzwałaś i rzuciłaś się na mnie tylko dlatego że umiem zmienić koło. nigdzie nie pisałam że pochwalam jazdę po pijanemu - wręcz przeciwnie. nie wiemczemu mnie tak nienawidzisz za to ze ja to umiem. cóż ....

Gość obrazac Myrthee
wcale sie nie dziwie, ze NIE WPADLABYS na to, zeby do taksowkarzy zadzwonic ;-) {cool}

Gość Myrthee
Ja nie mam nawet zamiaru sie zwierzac. Po mimo tych wszystkich obelg co omnie tu napisali , zycze im wszystkim aby nie spotkalo ich to co mnie. Dla nich i tak wazniejsze jest to aby umiec wymienic kolo niz jezdzic na trzezwo.

no sorry ale taksówkarze są po co innego w moim mniemaniu. jakbymkoła nie umiała zmienić zadzwoniłabym po męża albo brata a nie po obcych .

myrthee dla mnie tez.....

Gość obrazac Myrthee
ojejjjj... a jak ja moge zapamietac numer na taksi?????????????? to az 4 cyfry!!!!!!!!! to niemozliwe! ;-)

Gość Myrthee
Ja mam swoje wartosci czlowieka. Dla mnie rzeczy takie jak zmiana kola sa niczym. Zmiana kola nie oznacza , ze jest sie dobrym kierowca. Ty tez na mnie najechalas jak zaczelam o tych co pija i jezdza. Twardo stalas przy tym kole. A ja nie pozwole sie obrazac.

ja tez nie pisałam ze zmiana koła czyni człowieka dobrym kierowcą. ale widzisz - popatrz na niektóre posty - świadczą o tym ze np nie parkuje sie tam gdzie sie chce tylko tam gdzie jest wystarczająco duzo miejsca...czemu uważasz ze jestem facetem bo umiem zmienić koło?????// czemu nasz kraj jest taki stereotypowy - czy jak facet umie gotować to jest babą??????

Gość obrazac Myrthee
autorko topikow - nie rozumiesz poltonow. nie chodzi o to, ze ktos nie umie zaparkowac w trudnym miejscu. chodzi o umiejetnosc radzenia sobie w zyciu. i o to ze umiejetnosc wymiany kola nie swiadczy o czlowieku. uczepilas sie tego parkowania jak kola ;-)ratunkowego. to tak, jabys dzielila ludzi na umiacych wymienic kolo (mezczyzni, nieblondynki) i nieumiejacych wymieniac kolo (wiadomo (chyba) o kogo chodzi.

obrażać myrthee - ...... ale bełkot:-) myrthee przepraszam!

Gość powinnas
zrobic habilitacje z tego tematu.

Gość bełkot
? Może umiesz wymieniać koło, ale masz trudność czytania ze zrozumieniem.

hi hi hi a ty masz rozdwojenie jaźni zmieniając co chwile nicki:-P

Gość bełkot
ja nie mam rozdowjenia jażni. ja po prostu zmieniam niki :-) ale nie umiem zmienic kola :(

Gość Myrthee
Ja nie potrzebuje przeprosin. To jest forum a nie kosciol. Ale nikt nie wiem co na niego czeka za rogiem. A ze to forum zrobilo sie agresywne to nie twoja wina. Tylko dlaczego juz sie nikt nie wypowiada? Zabraklo argumentow?