Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra mama

DZIECI 6-LETNIE

Polecane posty

Gość dobra mama

PISZCIE O DZIECIACH 6 LETNICH

Gość dobra mama
mój 6latek jest niesamowitym spryciażem i w dodatku poważnie myślący. wypadły mu dopiero 4 zęby czy to normalne w tym wieku ???

Gość dobra mama
a mój synek 16.12.2000 a ja 14.09.1976 :D

dobra mama- nie wiem czy to normalne, bo mojemu sześciolatkowi nie wypadł jeszcze zaden ząb i nawet mu się nie ruszają, pytanie czy to normalne...?

Gość ola 2000
ja jestem mama 7latka a i ja sie zastanawiam bo mojemu synowi nawet zaden zab sie jeszcze nie chwieje a co tu mowic o wypadaniu ale mysle tak sobie ze tak mocne zabki odziedziczyl po mamie czyli po mnie bo ja w wieku lat 18 lat zgubilam swoj ostatni mleczny zabek

Gość dobra mama
co ty w wieku 18 lat ostatni ząb mleczny to faktycznie dziwne i raczej "nienormalne" -pozytywnie Ale wiecie co moi znajomi mają dzieci w podobnym wieku to w trzech przypadkach 5,5latki mają zęby stałe !!! Dlateg się zastanawiałam

Gość dobra mama
co ty w wieku 18 lat ostatni ząb mleczny to faktycznie dziwne i raczej "nienormalne" -pozytywnie Ale wiecie co moi znajomi mają dzieci w podobnym wieku to w trzech przypadkach 5,5latki mają zęby stałe !!! Dlateg się zastanawiałam

Gość Krysia60066
Ja swoje dziecko zapisałam ostatnio na warsztaty z robotyki, myślałam że nie będzie sobie dawało rady ale było super i już zapisaliśmy się na wakacje z robotami :) Super zabawa! Kupiłam kupon przez groupon, ale chyba narazie nie wystawia się ta firma. Nazywają się icount.