Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moka23

Pomocy kobietki.....błagam

Polecane posty

Mam straszny problem...Ostatni okres miałam 4.09 mam dziwne objawy...jestem senna..zawroty głowy.... wymiotuje...robiłam jeden test ale wyszedł negatywny Wybierałam się do lekarza i chciałam dziś zrobić jeszcze jeden ale dziś dostałam jakieś dziwne plamienie koloru brązowego i bardzo małe zwykle mam obfity okres....co mam o tym myśleć... pomocy....błagam

Gość na bank jestes w ciazy
a chcesz byc czy to problem?

Gość co nie
nie za późno na zagnieżdżenie??

Gość no to good
bo ja tez senna bylam juz w 2 tygodniu i zmeczona, i mialm skurecze i w ogole do konca 2 miesiaca bylam dead!!! oj zle to wspominam potem juz bylo ok..na koniec jedynie kregoslop..

Moka23- oczywiście zyczę jak najlepiej ale ja też miałam takie objawy i niestety to nie byla ciaża...ale w Twoim przypadku może jest inaczej.. ja miałam nieregularne okresy i jak sie razu pewnego pojawił okres w \"terminie\' (tak przypuszczalnie brała średnia) i był tak jak piszesz koloru brazowego -to też myslałm ze to jest \"to\" ale to juz wtedy był sygnał ze mam problemy z prolaktyna i okresy u mnie były raz normalne (tzn. raczej obfite) a innym razem skąpe i takie brązowe... ale jak mówie to nie znaczy że Ty też musisz miec problemy z prl... z tym ze miałam podobnie jak Ty ...stad to skojarzenie pozdrawiam

Gość gość
xbu1Gj3FtLdp8G9JGW6CZBCP

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00.