Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minkaa

co dziś myśleć mam...

Polecane posty

Gość minkaa

jesteśmy ze sobą już rok mamy za sobą poważne związki jednak teraz pojawiła się kwestia przyszłości on jest młodszy o 3 lata studiuje zarabia tylko w wekendy .Powiedział że przez najbliższe lata nie zamierza załozyć rodziny a ja na pewno wkrótce będę już myślała o ślubie i dzieciach ....nie ukrywam że już myśle może nie o ślubie czy dzieciach ale o tym żeby z nim zwyczajnie być i żyć ..jak mam znieść myśl że dopiero za kilka raz może będziemy razem a może powie mi do widzenia :(

Gość minkaa
szukam pomocy a nie wkopania w dołek w którym już jestem

Gość antyalkowa fujjjjjj
porozmawiajcie:) Ja chyba tez nie chce zakladac rodizny przez 2-3 lata napewno nie. A wszytsko wyjdzie w praniu:) Trzeba byc i kochac:) i zyc

Gość minkaa
i tak po prostu nie myśleć o tym ? kiedy on się zdecyduje będę już po 30 tce chyba....i dlaczego ja mam czekać na to aż on się zdecyduje ...a czy fair jest stawiać mu ultimatum?

Gość antyalkowa fujjjjjj
Ale co nie masz planow? niekotre wlasnie sie realizuje po 30:) dla mnie wiek nie ma roli. Tak prawde mowiac do 34 nie chce zakladac rodizny:)

Gość minkaa
mam plany kocham go i chce już z nim być razem dochodzić do wszystkiego....ciężko mi tkwić w takim stanie

Gość antyalkowa fujjjjjj
mam plany kocham go i chce już z nim być razem dochodzić do wszystkiego -- no ale masz go:) jets obokciebie:)? wiec nierozumiem ciezko jakby był z dali, a tak jest, mieszka z toba, czy jak tam sobie ustaliliscie

Gość minkaa
nie mieszkamy razem ....dzieli nas pare kilometrów i widzimy się może 2 razy w tygodniu mi to już powoli nie wystarcza :( poza tym mamy staroświeckich rodziców z poglądami ery kamienia łupanego

Gość antyalkowa fujjjjjj
mysle ze nie wystarczałoby ci gdybys nie widziała go. A tak go widzisz.

Gość minkaa
szaleje z miłości do niego nie śpie po nocach itede ahh czuje jakbym się wykańczała czy miłość może zabić .......ałka

Gość antyalkowa fujjjjjj
ja tez nie spie po nocach, mimo ocuz zamnietych sece mnie boli z natłoku mysli i tego, co on w koncu postanowi. Juz listopad..;) Miłosc nie zabija.. jak widzisz zabija postwa ludzi