Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńkaaaa22222

piaskowy blond ??? prosze o opinie

Polecane posty

Gość oleńkaaaa22222

co myslicie o kolorze wlosow "piaskowy blond"? Mam ciemny blond, a chcialabym jasniejszy kolorek. Ktos moze probowal farby Brillance piaskowy blond?

Droga Oleńko, ja osobiście uwielbiam blondy we wszystkich odcieniach. Napewno byłoby ci w nim ładnie , im jaśniej tym lepiej, pamiętaj. Pozdrawiam ❤️

Gość oleńkaaaa22222
dziekuje, Paris. Boje sie tylko ze wyjdzie jakis szary zamiast blond.. jak myslisz ?

Szarym bym się nie martwiła...zazwyczaj wychodzi żółty...:o Ja wolę baleyage zrobiony przez fryzjera

Piaskowy odcień jest taki \"słoneczny\" raczej nie będzie szary. Szare moga wyjść odcienie np gołębi, platynowy itp Zresztą piszesz że masz ciemny blond więc nie będzie to rozjaśnienie o wiele tonów wiec napewno wyjdzie ładny.

Gość oleńkaaaa22222
dziekuje :) Zaryzykuje i zobaczymy co wyjdzie :)

Gość slawwwka
Ja polecam nektar księzycowy-Wella Safira lub Blask księżyca-Wella Safira.Którys z tych dwóch uzyla moja mama i wygląda pieknie.Ja zreszta uzywalam kiedys innych odcieni Safiry i tez byly piekne:)

jeżeli masz naturalne ciemny blond to raczej zwykła farba nic nie da. jeżeli chcesz mieć jaśniejsze to musisz je rozjaśnić, najlepiej iść do fryzjera. Ja miałam ciemny blond i pomogło rozjasnianie

Gość kralowijka
a wiecie może jak nazywa się taka płukanka ziołowa do rozjaśniania włosów?

Gość pomocna duszyczka
jesli masz ciemny blond wlosy musisz uzyc farb rozjasniajacych bo normalne blond farby wyjda na odroscie zolto