Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zedzisia

Coś strasznego

Polecane posty

Gość zedzisia
Widzisz, gdybyś nie urodził się w Polsce, miałbyś większe szanse na to by cię nie było. Przykro mi człowieczku, nie udało ci się, przyszedłeś jednak na świat amancie.

To tekst jaki napisała jedna pani pod artykułem: \"spod ziemi wydobede nawet 10 000 euro zeby usunac... ... to i tak nic w porownaniu z kosztami jakie ponioslabym rodzac dziecko. Dzieci miec nie chce i nigdy nie bede miala, i chyba zgodzicie sie ze to jest uczciwy uklad (bo zaraz na pewno rzuca sie na mnie jacys z argumentami ze teraz nie chce miec a jak bede chciala to juz nie bede mogla). To JA decyduje o moim zyciu, nikt inny\". Po przeczytaniu czegoś takiego jestem za całkowitą legalizacją aborcji, oczywiście do 2 miesiąca, potem aborcja powinna być już zakazana. Jeśli kobieta chce usunąć ciążę, to i tak to zrobi, bez względu na to czy my ją będziemy wspierać czy potępiać, a ja nie chciałabym mieć matki, która myślała o tym, żeby mnie usunąć.

Gość nudddddddaaaaaaaaaa
oj bardzo starszne naprawdę niesłychane a co w tyms tarsznego

Nie bardzo wierzę w niektóre \"fakty\" opisane w artykule. Nie wiem jak normalnie rozumująca kobieta, bo zakładam ze dziennikarka to raczej nie jełop, może się nagle ocknąć w 32 tygodniu ciąży i zdecydowac się na aborcję. Miała sporo czasu, a chyba na skrobankę nie zbierała pieniędzy miesiącami?

Gość tak yes tak
Ja jestem za aborcją - ale za wczesną ... a nie po siedmiu miesiącach !!!

Gość ta dzienikarka byla
podstawiona - mysl:)