Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kris60

sami swoi ale nie jak pawlaki i kargule

Polecane posty

na bratnich duszach podano link do nas ale ja nie jestem z tych co korzystają z metod innych i linku do pozytywnych nie bede podawać Jestem tak zdegostowana duskusją z moderia, że nie wiem czy istnieć tu bede wielka stronniczośc ,brak obiektywizmu nie jestem pewna jaki i kiedy post zniknie to nie ma sensu i tylko dlatego ze ktoś to widzi inaczej a nie zwraca uwagi na konretne słowa bo nic a nic nie miałam na myśli jest mi cięzko z tym posadzaniem mnie o złe intencje itp nie wytrzymam tego napięcia poco mi to!!! wrfacam do realu i tam gdzie jest mi dobrze mam swoją misje tez jeszcze

Co do stronniczości moderatorów,to podpisuję się pod tym co napisałaś Marysiu masz rację ale uważam, że nie powinnaś ustąpić pola.Nie jesteś gorasza niż te :O bratnie :O dusze :O żeby odchodzić. W każdym razie ja zostaję. Nie mam tylko zamiaru zaglądać w jedno miejsce na kafe:O ❤️ Marysiu zostań 🌻

witam czarna maryniu nie popadaj w czarną rozpacz bajka co za odmiana:D myśle ze to jakos bedzie bo życie toczy sie dalej przezyc trzeba niejedno a co nie zabije to tylko wzmocni pamietajcie , ze każde przeżycie czegos uczy a czas leczy rany pozdrawiam i do miłych pogaduszek mam nadzieje

Witaj coperta :) u nas pod dostatkiem wszystkiego i wesołego ismutnego,każdy znajdzie coś dla siebie ;) nawet karguli :P

Gość pawlaczka
chyba trafiłam na swoich?:))

witam i pozdrawiam Bajka mijamy sie troszeczke no pawlaczka myśle że to wyłacznie zalezy od nas samych tylko ze to wymaga czasu a z tym róznie bywa Mówią czas to pieniądz tylko, że Panem czasu jest ten nad nami do miłego👄

Witam :) Rubaszna dziś wieczorem czekam na ciebie na tlenie :D jak będziesz to zapukaj. Wszystkim \"Samym swoim\"życzę MIŁEGO DNIA CO DNIA upss :O za to usuwają

Gość skoro niejak pawlaki i kargule
to znaczy kochajmy sie czule?

Gość brawooo
kochaj albo rzuć

Gość a może wróce jeszcze
marysia:)

Gość wracaj to cie ..
zresztą zobaczysz ale zabawa:)