Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzące zero_

Chcę ze sobą wreszczie skończyć, juz nie wytrzymuje...

Polecane posty

Gość chodzące zero_

Nie mam przyjaiol, przyjaciolek, kiedys leczylam sie na depresje, nie dostalam sie an studia. Mysle ze jak jutro starzy wyjada na wszystkich swietych to bedzie dobry moment zeby ze soba skonczyc, bo dalej zyc nie moge

Gość niomniom
Wiesz co, pomyśl czy to dobry pomysł ?

Gość cyniczny cynik
Dzisiaj popełnienie samobójstwa wydaję się nienajgorszym wyjściem. Jest szansa, że zostanie się okrzykniętym narodowym bohaterem, jak 14-letnia Ania z Gdańska.

Gość ...szkoda ze nie wczesniej
mysle, ze nie odstalas ze strony otoczenia wsparcia, ktore potrzebowalas i stad ta sytuacja -wiem i rozumiem, bo sama to przeszlam i to nie raz skoro rodzina nie daja oparcia szukaj go gdzie indziej, tylko niekoniecznie w ramionach faceta, bo oni niestety lubia wykorzystac naiwnosc dziewczyny i zerwac kontakt

tez amm dosyc zycia...starzy mnie ponizaja...jestem zerem...nie mam przyjaciol.... mimo to,wierze ze kiedys moze ktos zauwazy moje cieprienia i sprawi,ze chociaz 1 dzien bede cula sie najszczesliwsz akobieta na swiecie... sluchaj....swieto zmarlych to nie ejst oidbry pomysl na smobojstwqo..a tym bardziej inne....nie zalamuj sie

Gość masz po prostu doła
każdy tak ma czasami, ja często np. ale po burzy zawsze świeci słońce i nigdy nie wiadomo kiedy los sie do nas uśmiechnie Warto poczekać czasami, warto przeczekać te ciężkie chwile a czasamio nawet lata Nie załamuj się Powodzenia :) Ten 🌻 jest dla Ciebie :)

Gość chodzące zero_
starzy mi ciagle wypominaja ze nie pracuje i ze musza na mnie lozyc, a nie pracuje bo mam silna nerwice i depresje. ucze sie narazie w studium ale tam nie mam przyjaciol bo sa to ludzie ktorzy maja juz swoje wlasne rodziny, wiec rutyna to moje drugie ja nic sie nie uklada lepiej to skonczyc. ludzie mieli o wiele mniejsze problemy i jakos zesz;li juz z tego swiata na wlasne zyczenie

zacznij od znalezienia przyjaciela w necie, zobacz czy masz mozliwosc skorzystania z pomocy psychologa, grupy wsparcia, przestan martwic się co myślą o Tobie inni (=pieprz to) doceń siebie, daj sobie szansę, nie dawaj sobie klapsów za przeszlosc- bylo, minęło jesli teraz to przetrwasz i sie nie poddasz rozpoczniesz nowy rozdzial zycia

aha- i miej w d...brak zyczliwosci niektorych ludzi, bo to, ze ktoś widzi, ze czlowiek jest bliski obłędu nie znaczy, ze doda mu otuchy dobrym slowem czlowiek czlowiekowi wilkiem ------->miej to w d....pie

Gość masz po prostu doła
Właśnie poszukaj znajomych w necie, nie zawsze spotykamy na swojej drodze ludzi, z którymi mozna sie zaprzyjaźnić. Jeśli będziesz juz pracowała będzie ci lepiej. poznasz nowych ludzi.

sorry za nick - pisze na innym topie i nie chce mi się zmieniać

Gość chodzące zero_
to juz trwa 2 lata. Czekam wciaz na cud, szukam tez dobrego psychoterapeuty bo w moim miescie lecza tylko prozakami, a to swinstwo juz dawno odstawilam, nie moge tez na sile szukac wsparcia bo kazdy ma swoje problemy a dzis nielatwo o prawdziwa przyjazn.

niestety przejmujemy sposoby radzenia sobie ze zlsocia od swoich rodziców, ale....patrz wyzej - miej to na względzie, ze tak jest i miej to w d....

pisz prezentacje maturalne za pieniadze jesli umiesz

Gość Kiedyś los zabrał Dziś daje
Nie poddawaj się Mało jest ludzi którzy nie mają problemów, a twój widac nie jest jeszcze tragiczny zebys az zycie musiala sobie odebrac Ja dopiero w wieku 27 lat zrobilam mature, dzis studiuje na dobrym kierunku, pracuje od 6 ms, bo mam wiecej czasu (jestem na 4 roku) Kiedys przeszlam straszna traume, cos z czego ciezko wyjsc a mi sie udalo, bo dalam sobie szanse, a dlugo zbieralam sily, 6 lat leczylam depresje ! Byly proby samobojcze, szpitale, zupelne zalamanie, dzis wyszlam na prosta i wierze ze ty tez mozesz !

Gość chodzące zero---
idziemy Razem to juz dwa zera:D kicham na takie slowa :P znam swoja wartosc;) jestem CZŁOWIEKIM.;)

Gość chodzące zero_
...szkoda ze nie wczesniej dzieki za te cieple slowa, nawet nie wiesz jak mi pomogly...

poczytaj sobie sentencje i aforyzmy - ---->To co szkodzi -uczy. Z kazdego cierpienia jest nauka. Los daje nam kopy w tylek, zebysmy nie zgnusnieli. Chinczycy np.uwazaj,ą, ze depresja moze się wziac nie tylko z braku milosci ale tez z jej nadmiaru. Poszukaj pracy , zatroszcz się o siebie a niekonstruktywne pretensje otoczenia miej w d.... To tyle. Lecę kimnąć, ;) 🖐️

aha-daj znac jak Ci idzie

Gość daj spokoj
ja tez powinnam skonczyc z soba bo zostawil mnie facet dla innej i co mam zrobic? zycie jest piekne kiedys to zauwazysz,idz do psycholga taka rozmowa pomaga bardzo,buziaczki posylam ci serdeczne,jak masz chec pogadac daj swoj nr gg,pocieszymy sie nawzajem:-)))

Gość amellka
Idz jutro na cmentarz i powiedz ludziom którzy tam stoją i do dziś budza sie z płaczem w środku nocy,że chcesz umrzec...

daj spokoj ------------------->miej to wiesz gdzie juz naprawde idę lulu, bo az mnie zgina ze zmeczenia🖐️🌻

Gość sasasasasanka
Zapewniam Cie ze to minie. Ja jestem w tragicznej sytuacji ale sie nie poddaje. Tydzien temu bylam kochana przez faceta i cieszylismy sie z wiesci ze spodziewam sie dzidiusia a dzis......Zostawil mnie......zabral wszystkie pieniadze (nie mam nawet na chleb a sama jestem na etapie szukania pracy), nie mam na wizyte kontrolna u gina a powinnam juz dawno zrobic badania bo rok temu stracilam dzidziusia w 5 miesiacu......rodzicom nie powiedzialam bo znam ich reakcje, moj najlepszy kumpel i jedyny ktorego mialam powiedzial zebym sie odwalila od niego bo ma dosc problemow moich...moja kolezanka pare dni temu na mojego smsa ze juz nie moge i nie poradze sobie napisala mi ze jest na dyskotece....siedze sama w wynajmowanej chacie na ktora mnie nie stac i z dzidzia w brzuszku a moj facet byly na dowidzenia sprzedal mi cios w policzek zas dzis nie pyta jak sobie radze tylko wciaz przeprasza smsami jakby to mialo znaczenie. Czuje sie przegrana ale nie poddaje sie i tak juz resztkami ciagne od pary dni....a dzis wrocilam i dostalam telefon z propozycja bardzo dobrze platnej pracy.....w koncu jakis promyk. Cierpliwosc sie oplaca.....a skonczenie z soba to najgorsze rozwiazanie. Dzis Ci zle i swiata dalej nie widzisz ale i Ty sie doczekasz lepszego dnia.....wiecej wiary. Pisze o sobie tyle bo chce pokazac ze nie jestescie same....ze wielu osobom jest zle i maja tragiczne sytuacje ale jednak w koncu i je cos dobrego moze spotkac. GLOWKI DO GORY, TYLKO NOSKAMI NIE ZASLANIAC SWIATLA :)

sasasasasanka ---------------->mam nadzieję,z e nie bedę musiala zaciążać, zeby w koncu dostac pracę...:o pozdro sasasasasanka 🌻 ps.cos sie nie moge odessac od tego topa

Gość sasasasasanka
...szkoda ze nie wczesniej wiesz gdyby pracodawca wiedzial to bym byla spalona ale ze to pierwszy miesiaczek to zawsze cos da sie wymyslic. Gdyby ciaza byla sposobem to juz dawno bym to wyprobowala :P Co do nicka.....cos malo sie rozpisujesz na swoim topiku :)

Gość życie to dar
ja też mam niemałe problemy...finansowe,miłosne...a mam 3 dzieci i o nie muszę się martwić... Czasami mam takie doły,że brak mi słów... Najgorsze jest to,że największe doły przychodzą nocą...a wtedy zazwyczaj nie można wyjść na dwór...do ludzi.... Dobrze,że mamy dostęp do netu...można przecież w ten sposób z Kimś pogadać... Pomyśl,że takich osób jak Ty jest więcej....,że mają różnorakie problemy,kłopoty... Nikt nam nie dał gwarancji,że będzie łatwo... A choć "w życiu piękne są tylko chwile" to właśnie dla nich warto żyć!!!

halo halo Mietku....jak tam dzisiaj laseczki? 🖐️🌻