Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amellka

Dlaczego nie można wyrwać się stąd??

Polecane posty

Gość amellka

Unieśc gdzieś wysoko? Zostawic cały ten zakłamany bajzel i ...kochać? Poznać miłość ,nie zastanawiać czy jest prawdziwa i czy to jest ...miłość?? Dlaczego prześladuje mnie ta myśl,że umre i nie będe nawet przez chwile kochana??? Dla kogoś najważniejsza??? A mówią że z wiekiem mija takie głupie myślenie...U mnie nie mija...

Mozna sie wyrwać i być happy, pytanie czy chcesz tego:) po drugie są ludzie co tak kochają np inne są happy jak mąz kupi brylanty itp a są takie co cieszy sam pomysł np herbata zawinieta a srodku napis, by ogrzewała moje serduszko w jesienne chlodne dni, czyz nie piękne? I jak trafione! Polubiłam te herbatke w gościach, ktoś to zapamietał i zrobił mi surprise:) superowską:) I tak zyja małzonkowie z 1% związków, ktoryz takimi rzeczami sie obdarowuja, dobrze słuchają:)

Gość amellka
Tak ,takigo słuchania mi trzeba...

Gość amellka
Dzięki za skasowanie wypowiedzi podszywacza.

ja zawsze chciałam miec taki związek:) taki na arystokratach ducha, że wąłsnie pamietamy drobnostki i nimi umilamy zycie:) to jets mocne spoiwo związku

Gość amellka
Rozumiem że jesteś w taim związku Tak bardzo Ci zazdroszcze

5 lat po slubie a M wchodzi i mowi ubieraj sie a ona S co? a on dzis urodzinki zabiueram cie itp:) piekne ze umieja sobie robic niespodzianki:) albo jada z S a ona mowi: ikea moj drugi dom, spodobalo cos sie jej i kupil to, ale dlugo potem, zapamietał.:) tez była zadowolona. cieszyla sie, ze ma madrego meza sam widzi i slyszy co mowi zona no, ale oni jako para:) a mnie ciesza wąłsnie takie rzeczy jak np mowie ze kocham maki, mam maki itp mnie ciesza te drobnostki, ze ktos o tym pamieta, bo mnie zna:)mnie a milion bab i ich gusta, wypisane w gazetach i poradnikach

Gość amellka
Jak to możliwe ,że to tak proste i tak piekne...Czasami mam ochote aby Bóg zabrał mi wszelkie uczucia.O ile wszystko byłoby prostsze Ja jestem mężatka i matką i nikim więcej Mnie jako kobiety już nie ma ,a może nigdy nie było...

sama sobie jestes winna jak byłas kims przed slubem pracowałas trzeba było byc i taka po slubie.. a wiele kobiet wybiera wygdoen zycie zony bogacza arerobic o 12 basen o 17 itp taka zona jets nudna dla meza i ma racje:)

o Łabędzica jak pieknie piszesz, zasne z pieknymi slowami pod powiekami:) nasacz nasze dusze nadzieja, moze uwierze, ze tam gdzies namnie czeka ktos dzieki🌼

Gość amellka
Nie miałam na myśli .ze jestem matką polką. Nie!!!!Pracuję,jestem zadbana,uśmiechnieta i zarazem niezależna

związek to nauka siebie nawzajem wrazliwy mąż pamieta taie drobne rzeczy herbatke pije a napis zachowałam na pamiatke cudny:)

Gość słodkie