Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasjonatka

torebeczki nasze kochane

Polecane posty

Gość pasjonatka

Kochane, ponieważ slaboscia wielu z nas sa torebki wszelkiej masci, postanowilam zalozyc ten topick. To dobre miejsce, by podrzucac sobie linki, ogladac, komentowac i doradzac sobie. Nie wiem, czy i Wy odnosicie takie wrazenie, ale mnie sie wydaje, ze - choc torebek wszedzie pelno - trudno znalezc cos gustownego i naprawde ciekawego. Ja osobiscie mam niejaki problem z kupnem torebki - nie moze byc za duza, ale i nie za mala ;) no i "uszy" nie moga byc za dlugie ;) potrzebuje czegos na zimie, a w sklepach wszedzie to samo - mozepodrzucicie jakies linki?

wejdź na allegro, sprzedawca jono7 szyje własnoręcznie torebeczki ;) osobiście niektóre wg mnie są świetne!

Gość bez fotki
ale autorka szuka torby na zime a na aukcji sprzedawcy ktorego podajesz sa jakies szmacianki

Gość bez fotki
i na dodatek takie jakies badziewiaste (moim zdaniem)..sorry ale ja nie wyszlabym na ulice z taka torba

Gość pasjonatka
eeech ile nas - tyle opinii mnie osobiscie jest w stanie zainteresowac kazda torebka, ale niestety garderoba nie pozwala mi nabyc kazda, jaka mi sie podoba, wiadomo torebke kupuje sie tak, zeby miec do czego ja zalozyc. szukam czegos na zime, do pracy, a wiec torebka musi byc dosc pojemna

Gość bez fotki
masz racje-o gustach sie nie dyslutuje wiec dlatego napisalam ze MOIM ZDANIEM sa badziewne

Gość sa fajne
Batycki ma fajne torebki z bursztyme w sam nraz na zime, eleganckie i pojemne ja osobiscie jestem fanka Longchamp Louis Vuitton nie znosze Lancel ostatnio tez mi sie podoba z Polskich to wlasnie Batycki i Witchen maja dobre jakosciowo torebki napisz co wybralas na ten sezon!! buziak

Gość kapotka
w trednymanii drogo.. i wkurza mnie ten skep bo jest we flashu - kto kurna robi sklepy we flashu?? buraki

Gość drogo
moim zdaniem wcale nie, można coś znaleźć w dobrej cenie :P a jaką byś chciała stronę?? mają się cofnąć?? żenada.....:P

Gość ataner
Polecam Wam stronke .. www.import_exportorba_skora_bis.republika.pl mozna dam dostać fajne torby , ja osobiście sie na nie natknełam w Krakowie na Placu Zydowskim :-P ŁADNE , INNE i DOBRE CENY !!!

Gość vdesedvv
Cosheria uspokuj sie juz z tą torebka jest obrzydliwa:o

Gość gigimimi
okropna, fakt!

Gość szatynka10
Hej! Co myslicie o torebkach Louis Viton ale tych podróbkach ktore nie maja na torebce litert LV tylko sam wzorek. Zaciekawiły mnie te torebki na allegro. NA taka dobrą podróbkę mnie nie stac a tymbardziej na orginał ale waham się i sama nie wiem.....