Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to

pchły ?? albo co??

Polecane posty

Gość co to

od dluższego czasu na moich nogach pojawily sie bable, duze czerwone i bardzo swedzace. Stasznie to rozdrapalam, az saczy sie ropa. Troche przybladly i znow pojawiaja sie nowe. Dzis sobie siedze, patrze na mojej nodze cos czarnego. Nim zdarzylam sie temu przyjrzec zeskoczylo i juz tego nie znalazlam. Wydaje m isie ze to pchla. Dodam ze jestem po remoncie mieszkania, wszystko mam nowe. Sa jakies domowe sposoby na wytepienie tego?? No i skad moglam to przyniesc. Nie mam psa, ani zadnego zwierzatka. Mam malutkiego synka w domu i boje sie zeby go tez nie pogdryzlo. Prosze o pomoc...

Gość POSLUCHJA MNEI
mam nadzieje ze se jaja robisz jelsi utrzymywalas odpowiednia higiene to jets cholrni dziwne i w zyciu o czyms takim nieslyszalm ale idz ztym do lekarza wiem ze jsa jakies proszki na pchly w aptece o_0 ale jak mozna w dzisiejszych czasach miec pchły ?? moze masz jakie suczulenie no i nauczke ze nie rozdrapuje sie babli

Gość Blekota Mlekota
Ano mozna, kiedys przezylam cos takiego. Bylam pogrzyiona maksymalnie, codzien bardziej. Lezalam sobie na kanapie, patrze a one po prostu po mnie sakcza! Zerwalam sie jak szalona, myslalam,ze zwariuje z obrzydzenia. Mam pieska, ale akurat byl na wakacjach z rodzicami. A te cholerne pchly przybyly do mieszkania wraz z szafka z piwnicy. Pobieglam do weterynarza, ale powiedzial mi,ze musze czekac na przyjazd psa, bo wtedy zmienia zywiciela, a dla niego dal mi srodek na te paskudztwa. Dobrze, ze wracali tego samego dnia. To byl koszmar! Takze pomysl, czy nie przyniosla czegos z piwnicy.

Gość co to
posluchaj mnie...nie nie robie sobie jaj, mam nowo wyremontowane mieszkanie, dbam o higiene jak nalezy , na wet pedantycznie, wiem gdzie moze byc problem....kupilam nowe meble, pewnie gdzie lezaly dlugo na magazynie i tam jakies paskudztwa sie zalegly......musze je dzis poogladac.....buuu jestem zrozpaczona, nie mam juz sily sie drapac :(.moze Ciebie to smieszy i to dziwne dla niektorych osob ale ja juz mam dosc..... wyczytalam w necie, ze mozna to przeniesc nawet ze sklepu, kupujesz nowe spodnie, a tam niespodzianka i juz masz w domu..... kupilam w ogrodniczym srodek...niestety dopiero z synkiem wyjde na caly dzien w niedziele to moge spryskac....mam nadzieje ze pomoze...... myslalam ze ktos zna domowe sposoby wypedzenia tego swinstwa...

Gość jeżeli to są pchły
to popsikaj wszystkie miejsca tapicerowane, dywany itp. środkiem np. frontlay i dokładnie poodkurzaj a worek z odkurzacza natychmiast wynieś albo spal.

Gość co to
k-otherine kupilam....mam nadzieje ze to pomoze.....dzis przybylo mi 7 swedzacych miejsc.....mojego meza nic nie gryzie....