Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martatata

do dziewczyn stosujacych novynette!! czy po tych tabletkach sie tyje??

Polecane posty

Gość martatata

czy po novynnette sie tyje? jesli tak to po jakim czasie to nastepuje? i czy znacie jakies inne tabletki ktore nie powoduja tycia??

po każdych tabletkach jesteś w stanie przytyć. to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. przy tabletkach może się zwiększyć apetyt. jeśli bedziesz niesolidna to zaczniesz jeść i przytyjesz. te same tabletki które u twoejj koleżanki spowodowały dodatkowe 10 kg mogą u Ciebie upośledzić łaknienie i spowodować 5 kg mniej. przy słabszych tabletkcha te zaburzenia metabloiczne i w łąknieniu są raczej rzadsze i mniejsze. ja np przy novynette ani nie przytyłam ani nie schudłam. schudłam dopirrdo gdy zaczęłam mieć skutki uboczne i cały czas wymiotwoałam i mnie dliło ale to już inna historia:) ogólnie rzecz biorąc nie sądze że przytyjesz po novyenette a jesli zauwazysz większy apetyt zwyczajnie przestań się objadać;)

ja brałam novynete prawie przez dwa lata, nie miałam żadnych skutków ubocznych. Właściwie to bardzo ułatwiły mi życie;) Też nie przytyłam, ani nie schudłam... niedawno przeszłam na plastry, codzienne pamiętanie o tabsach jest trochę niewygodne

Gość 3 lata
od samych tabsow niee ale one powiekszaja apetyt bo to przeciez hormony i jezeli nie umiesz sie opanowac to przytyjesz ja w pierszych miesiacach 7kg ale potem jak juz zaczelam kontreolowac to szybko zeszlam do starej wgai praca szybki tryb zycia i waga spowrotem spadlaa