Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p y t a n k o

Tanie noclegi w Wiśle,Ustroniu-znacie??pomóżcie!!

Polecane posty

Gość p y t a n k o

Proszę o pomoc! chcemy z chłopakiem wyjechać na 2-3 dni do Wisły lub Ustronia spedzic miło czas i chciałabym znależć już jakiś nocleg.Tu moja prośba,jeśli znacie jakieś tanie noclegi (do 25zł/osoba) w tych okolicach to napiszcie! bede wdzieczna!!:)

napisz do mnie na @ dam Ci adres i numer telefonu fajnego pensjonatu w Wisle ,bedziecie zadowoleni..

Gość p y t a n k o
mail poszedł!:) ktoś jeszcze zna coś fajnego?

Gość kot trzpiot w baletkach
:)) pensjonat Anna :)) w Wiśle Głębcach :)) a tak w ogole to kot zazrrosci wypadu w gory :(( kot kocha góry ... niestety mieszka nad morzem.

Gość p y t a n k o
tak Natusiu to ja!:D:D Robal-->super oferta i do tego tanio!:) dzieki!!::D Kocie-->wsiadaj w pociąg i ruszaj!!:)

ROBAL moglbys/abys mi tez wyslac te namiary... mysle o wakacjcach zimowych bruschetta@tlen.pl

Gość p y t a n k o
Robal,a daleko jest do centrum stamtąd?? wiesz,chcielibyśmy wieczorem wyjść na piwo i zeby potem nie było problemu z powrotem..:P masz moze jakies fotki z tego miejsca?? Natusiu,właśnie Robal wysłał mi linka gdzie jest naprawde tanio!:) Jak Jacek przyjedzie to jeszcze coś poprzegląda...

Gość p y t a n k o
bo ja juz nie mam siły szukać grrrr nic nie moge fajnego znależć...

mam zdjatka ;) ale to jutro ...zgoda przypomnij sie na @ po trasie jest kilka fajnych knajp,wdie dyskoteki a polecam alcatraz;) fajny pub...Jopla szefowa tez super dziewczyna typowa goralka ale jest OK tak jak jej maz...jak tam bedziecie to pozdrow ich od Zygi z Jastrzebia ;) ja tam jezdze zawsze na narty i tam nocleguje ...dla mnie jest tam fajnie ,przytulnie i tanio... podam linka do zdjec zaraz tylko znajde;)

Jak ktoś szuka tanich noclegów gdzieś w Polsce, to może warto byłoby skorzystać z tej strony http://www.urlopwpolsce.pl/ogloszenia/ Można tam zamiescic zapytanie na tablicy ogłoszeń na temat miejsca, w którym szukamy noclegu. Sprawa dość łatwa i wydaje mi się, ze to fajne rozwiązanie.

Gość genek_katowice
heee, w Wiśle można polecić tylko jeden adres: www.Noclegi-Wisla.pl Dzwonisz w jedno miejsce i wszystko za ciebie załatwiają. Może nie przyjeżdżają jak w ING:), ale to solidna instytucja. Raz skorzystasz i nie zmienisz. Gwarantuje - wielokrotnie sprawdzone...

Gość krzychu11
Sprawdźcie tu: www.ustronny.pl (ciekawe miejsce w Ustroniu)

Gość karo.pik
Hej ja byłam w Wiśle z mężem, nocowaliśmy w willi Larysa, tu jest ich opis http://www.noclegi-online.pl/noclegi/wisla , byliśmy tam już dwa razy, mają dużo miejsc noclegowych zawsze się coś znalazło nawet dwa dni przed wyjazdem a warunki są super

Gość gość
Najlepiej wejść na serwis relaximo.pl który skupia noclegi dostępne w górskich miejscowościach. Jeśli są jakieś wolne miejsca w Wiśle to tam je znajdziesz.

Gość gość
w Wiśle są apartamenty Malinka http://www.apartamentymalinka.pl/ bardzo fajne miejsce, wygodnie i obsługa jest sympatyczna:) mogę polecić, byłam tam z mężem w lipcu i na pewno jeszcze tam wrócimy

Gość gość
tanie to tylko pod mostem albo przy strumyku, bo górale to chytrusy z całej Polski największe :O :classic_cool:

Gość 123beti
Ech...ja byłam wiele razy w Wiśle (nie wiem po co) tam się niewiele dzieje. O wiele bardziej podoba mi się w Brennej. Jeździmy z dziećmi, a tam dla nich istny raj. Korzystają z miejskiego DARMOWEGO kortu tenisowego, boiska do koszykówki. mini golfa za- 1pln na cały dzień. Przez całe lato są karuzele, park linowy, kryty basen no i darmowe bezpieczne kąpielisko jakim jest rzeka. W zimie lodowisko za 2pln, a stoki...jak stoki- Są wszędzie. W Brennej są trzy ośrodki narciarskie. moje dzieciaki uwielbiają tor do zjazdu na oponach - nie widziałam takiego w Wiśle. Ale...może się mylę. Tak.W Brennej jest lepiej. Ceny noclegów w samym centrum są tańsze od tych w Wiśle które znajdują się po dwa km od centrum. Mogę polecić coś fajnego i wypróbowanego.

Gość gość
My jeździmy do Wisły niemal co tydzień! To nasze miejsce na ziemi... Do tej pory spaliśmy w wielu ośrodkach, ale aktualnie numerem jest jeden jest nowy, bardzo kameralny pensjonacik, a konkretnie Rezydencja Pod Ochorowiczówką. W tych pokojach można się zakochać... zobaczcie sami na ich stronie www.podochorowiczowka.pl

Gość gość
Ustroń zawsze miło wspominam i zawsze jak tam wracam to tylko w jedno miejsce - domki U Krzysia. http://www.ukrzysia.pl/ Długo szukałem dobrego noclegu w Ustroniu i w końcu zdecydowałem się i nie żałowałem :)

Gość stefi81
Macie rację... Ten "Pod Ochorowiczówką" wygląda naprawdę super... Już wiem, gdzie zabiorę narzeczonego w najbliższy weekend. Dzięki za polecenie:) Po przyjeździe napisze...

Gość gość
Witam, polecam nasz apartament Wiślany Sen, wszędzie blisko, bardzo ładny nowy obiekt. Apartament elegancki i czysty, z pięknym widokiem na góry, balkon od strony południowo - zachodniej. www.wislanysen.com.pl

Gość gość
Ośrodek Wypoczynkowy Ondraszek w Ustroniu. Polecam !

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Wisła, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Wis%B3a z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Meta-hotel w Szczyrku jest doskonały na wypady z rodziną. Obsługa w recepcji znakomita. Hotel, pomimo, że jest w centrum Szczyrku jest odizolowany od hałasu, panuje w nim też zapach, nigdzie ale to nigdzie nawet przy kuchni nie czuć zapachów gotujących się potraw. Jedzenie znakomite.